Олег Ангельський на першому місці в Україні за індексом наукової впливовості

Олег Ангельський на першому місці в Україні за індексом наукової впливовості

22.04.2019, 20:06

Зусиллями і науковими досягненнями професорів і викладачів чернівецького університету в рейтингу наукових закладів України Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича  вийшов на третє місце з цитованості наукових робіт. 

Випередивши при цьому, згідно з даними наукометричної бази SCOPUS, Львівський національний університет імені Івана Франка та Одеський національний університет імені І.І. Мечнікова. Попереду поки що залишилися тільки Київський і Харківський університети.

Бути на перших позиціях у Scopus, реферативній базі даних наукометричній платформі видавничої корпорації Elsevier, – надзвичайно престижно як для науковців, так і для вишів. Отримані показники є основними критеріями для отримання міжнародних грантів на виконання спільних наукових досліджень і розробок.

За так званим  індексом цитування Гірша – це  показник впливовості науковця, в.о.ректора ЧНУ ім.Ю.Федьковича Олег Ангельський опинився на першому місці з-поміж усіх науковців країни.

За роки наукової праці в ЧНУ ім. Юрія Федьковича, якщо вимірювати у доларовому еквіваленті, Ангельський заробив для університету 1 мільйон 450 тисяч.  

1


КОМЕНТАРІ (1)

Пан Ангельський єдине чим може похвалитися це кількістю наукових робіт.

А за індексом Гірша він і справді піонер, піонер-передовик з самоцитування, вже біля 20-и років займається самоцитуванням на пару з Ушенком. Хто не вірить, гляньте його профіль - парктично жодного цитування закордонних науковців, максимум його кафедральні раби.

avatar

M

23 квітня 2019 08:09