Окрім ухвалення державних реформ Рибак ще встиг прийняти громадян

Окрім ухвалення державних реформ Рибак ще встиг прийняти громадян

03.10.2017, 21:55

Як голова підкомітету з питань державного моніторингу навколишнього природного середовища парламентського Комітету з питань екологічної політики, народний депутат України Іван Рибак сьогодні провів у Верховній Раді особистий прийом громадян.

Зокрема, звернення були щодо соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (допомоги у отриманні посвідчення учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, призначенні та перерахунку пільгової пенсії, наданні медичної допомоги, отриманні посвідчення першої категорії потерпілого внаслідок Чорнобильської катастрофи). 

Також люди порушували питання щодо незаконної вирубки лісів, проведення державного обліку лісового фонду України, придбання дерев сибірської сосни для створення «кедрового парку» у Києві, діяльності правоохоронних органів та інші.

- Отримані звернення будуть розглянуті, - пообіцяв парламентар. - Працюємо над пошуком шляхів вирішення порушених проблем!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Михайло Папієв від «Опозиційного блоку» і Оксана Продан від «Блоку Петра Порошенка» не голосували за пенсійну та судову реформу

1