Окремі колишні не хочуть виконувати мої накази, - Василь Забродський

Окремі колишні не хочуть виконувати мої накази, - Василь Забродський

24.04.2013, 17:58

"Дана заява підписана міфічними учасниками ТОВ ТРК ТВА. Не розумію що відбувається. На прохання BukNEWS Василь Забродський прокоментував заяву, яку поширили учасники ТОВ «Телерадіокомпанія «ТВА». - Колишнє керівництво намагається використати трудовий колектив , напевно. Сьогодні о 9.50 ранку, знаходячись на території яку арендує ТОВ ТРК ТВА , я зачитав наказ про те , що на підставі рішення засновників та відповідних змін внесених до Держреєстру, я приступаю до виконання обов'язків гендиректора ТВА. Наказ було зачитано у присутності працівників ТОВ та правоохоронних органів. Це було зафіксовано на відеоплівку. Отож юридично я приступив до виконання обов'язків і ПОВЕРНУВ КОНТРОЛЬ НАД ТЕЛЕКОМПАНІЄЮ! Те що окремі колишні не хочуть виконувати мої накази, ну буду діяти згідно чинного законодавтства, зрештою як і завжди".

"Як нам щойно стало відомо, колишній керівник Василь Забродський, вкотре вдавшись до підробки документів, шахрайським шляхом намагається отримати контроль над власністю та мовленням каналу «ТВА». Довівши канал фактично до банкрутства, привласнивши чуже майно, цього разу колишній керівник цинічно сфальшував рішення і підробив підписи власників". Про це BukNEWS повідомили учасники ТОВ «Телерадіокомпанія «ТВА».

"Ми непохитні в своєму рішенні - Василя Забродського усунуто від керівництва телеканалом і медіа-групою. Це рішення є чинним і остаточним. Жоден куплений чи переляканий суддя чи чиновник, навіть в купі з очільниками області, не поверне Василеві ані втраченої честі, ані нашої довіри. - йдеться в поширеній заяві, - Запевняємо, заяви Забродського про те, що він директор не мають нічого спільного з реальністю. Директора призначає власник, а власник своє рішення не змінював. Василь може називати себе, як завгодно навіть Наполеоном, однак, це не змінює суті, він - маріонетка, виконавець рейдерського замовлення. Про замовників згодом, наразі, відбиваємо чергову рейдерську атаку і сподіваємось на Ваше, шановний Глядаче, розуміння і Вашу підтримку. Відповідні заяви про злочин нами подані до правоохоронних органів. Історія кримінальної хвороби Василя Забродського вже нараховує з десяток порушених справ, його асоціальність очевидна і ми переконані, що відповідальність неминуча.

Нам щиро шкода, що замість якісного телебачення, яке має заслуговувати на повагу глядачів щодня, ми та талановитий журналістський колектив каналу маємо витрачати час та сили на війну з негідниками. Але ми знаємо, правда за нами, правда переможе!"

Колеги з ТВА повідомляють, що сьогодні о 16.00 за адресою Червоноармійська, 31 (перший поверх) відбудеться прес-конференція щодо подій на ТВА. Запрошуються представники ЗМІ.

1


КОМЕНТАРІ (1)

sildenafil
avatar

Tiptsn4we

26 січня 2016 14:37