Окремі буковинські нардепи з колегами, які потрапили під російські санкції, написали листа Путіну

Окремі буковинські нардепи з колегами, які потрапили під російські санкції, написали листа Путіну

07.11.2018, 12:17

Група народних депутатів фракції "БПП" одягнулась у вишиванки та гетьманські шапки й за аналогом відомої картини Іллі Рєпіна написали листа до російського президента.

Про це повідомив народний депутат України Алексей Гончаренко

"Велосипед выдумывать не стали. Наши предки козаки уже подали пример, как вести переговоры с врагами на международном уровне. Конечно же, прошло много времени и адресат послания изменился. Но слова, которые все предельно ясно объясняют — остались.

«Українські депутати — Путіну!

Ти, президент, чорт московський, і проклятого чорта брат і товариш, самого Люцифера секретар!

Який ти в чорта лицар, коли голим задом їжака не вб’єш? Не будеш, сучий ти сину, синів українських під собою мати. Твого війська ми не боїмося, землею і водою будемо битися з тобою.

От так тобі український народ висловив, плюгавче. Не будеш ти і свиней християнських пасти.

Тепер кінчаємо, бо число знаємо і календар маємо, місяць у небі, рік у книзі, а день такий у нас, як і у вас, за це поцілуй у дупу нас!».

Спасибо коллегам-депутатам: Владислав СеврюковОлег БарнаГригорий ШверкРефат ЧубаровОксана ЮринецьБогдан Онуфрик та Григорій Тіміш."

Серед нардепів, які в гетьманських шапках і вишитих сорочках позували для світлин, які розмістив у соцмережі Гончаренко, були й депутати з Чернівецької області - Григорій Тіміш та Владислав Севрюков. Нардеп Г.Тіміш повідомив, що їхня з колегами акція "дуже роздратувала «Опоблок»".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одразу четверо випускників юридичного факультету ЧНУ ім.Ю.Федьковича потрапили під російські санкції

Без Оксани Продан: не всі нардепи від Чернівецької області потрапили до санкційного списку Путіна проти 322 українців і 68 компаній

1


КОМЕНТАРІ (2)

Це називається одним словом "Пі..ц".
Їм, курва, смішно. Їм весело. Їм санкції за радість і грьобаний піар, для якого використали президію парламенту. Їм дуже хочеться, щоб нині їх показали по російському ТБ, а потім вони виставлятимусь скриншоти з російських телеефірів, що дивіться - я ворог Путіна, мене російські телеканали показують. І ржуть з мене, придурка.

Зате вони НЕ "недоросль", не "дуріки", і це не в них "діарея мозку проливається прямо в залі" (цитуючи вчорашнього Луценка")

"Не будеш, сучий ти сину, синів українських під собою мати... " , - пишуть депутатити БПП Путіну.

"Як народні депутати фракції БПП, ми вирішили дати відповідь Путіну в старовинному українському стилі, який ще в 17 сторіччі показали наші пращури запорожці. У той час вони відповіли султану славно відомим листом. Його текст сьогодні повністю підходить для того, щоб нам відповісти Путіну", – заявив з трибуни парламенту заступник Голови фракції БПП Олексій Гончаренко.
Олексій Гончаренко - це той. що куратор від БПП в Одеській міській раді, яка грабує Одесу і яка б"є тих, хто критикує чиновницький грабіж. Тій Одеській раді, яку очолює громадянин Росії і латентний сепаратист, тій міській раді, яка відмінила декомунізацію в своєму місті. Під Путіна вони не ляжуть, блд....Кіно.

П.С. тут я переписала трохи їхнього листа до Путіна.

"Я - депутат, єбанько нещасний, і сам собі не друг і не брат, бо в самого психіатра - пацієнт. Який я до чорта депутат, коли голий зад переплутав з головою. Не буду я, придурок такий, під собою український народ мати. Бо заворот мого головного мозку не боїться народ, а хоче під сраку мені дати. От так я собі висловив діагноз придурка. Тому пішов я свиней селянських пасти. Тепер кінчаю, бо маю трохи нетримання язика, місяць у небі, рік у книзі, а день у нас такий, як у вас,тому цілую всіх в дупу вас".

Я розумію, що з мого боку це нетолерантно і хамство, але з вашого панку, нешоновні панове, це вершина ницості піаритися на пустопорожніх санкціях від Росії, яка, в той час, вбиває українців на сході. Вбивають без будь-яких санкцій.

Оригінал листа тут, багато переписувати не довелося. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2405180062860617&set=a.169541086424537&type=3&theater

avatar

Мар'яна П'єцух

07 листопада 2018 22:52

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Док

08 листопада 2018 10:10