ОККО спотикання?

ОККО спотикання?

09.10.2013, 01:15

Як розповів відсторонений від посади Директор департамента містобудівного комплексу і земельних відносин Володимир Ніконов, претензії голови земкомісії Олексія Редька який ініціював перевірку, стосувались того, що департамент нібито без погодження на сесії одноосібно відмовляє громадянам в наданні земельних ділянок.

Але, коли йому запропонували назвати конкретні імена, адреси, він спромігся назвати тільки заправку "ОККО", яка, скоріш за все і стала камнем спотикання. Адже питання по заправці на ура пройшло комісію депутатську, але не пройшло погодження в департаменті.

Тим часом  проводиться службове розслідування, яке ведеться у зв’язку із заявою щодо Департаменту голови земельної комісії Чернівецької міської ради Редька (справа стосується автозаправки). 

Комісію очолює заступник голови міськради Петро Ротар (в членах комісії нач. Департаменту житлово-комунального господарства Сірман, депутатка-зрадниця Марина Гаєвська, та ін.). До 15 жовтня комісія має подати результати розслідування. До цього часу начальник Департаменту містобудування та земельних відносин Ніконов відсторонений. А вже 31 жовтня на сесії має розглядатися питання про призначення  Володимира Бешлея заступником голови Чернівецької міської ради. 

Нагадаємо, на минулій сесії між Редьком та Ніконовим виник конфлікт. В департаменті голову комісії з земельних відносин Редька звинувачували в тому, що він втручається в роботу. А вийшло так, що Редько потім зініціював службове розслідування.

Водночас, як стало відомо газеті "Час", фракція ПР в Чернівецькій міській раді повністю підтримує Ніконова. Папієв, ніби теж. То ж, цікаво, хто переможе.

Керівництво Чернівецької міськради вирішило не ризикувати з кандидатурою Володимира Бешлея на посаду заступника міського голови, тому й призначило депутата від "Нашої України" виконувачем обов’язків директора земельного департаменту.

Так прокоментував кореспонденту molbuk.ua ситуацію з кадровими скандалами у Чернівецькій міській раді політолог Ігор МЕЛЬНИЧУК.

- Сутність цієї ситуації полягає у першу чергу в кадровому резерві нинішнього секретаря міської ради чи того політичного угрупування, яке займається підбором кадрів, - каже політичний експерт. - Цей резерв є досить обмеженим. Побачивши ажіотаж і реакцію місцевих політиків на інформацію про ймовірне призначення Бешлея заступником мера, можна прогнозувати, що вони зрозуміли те, що його шанси надзвичайно мізерні. Тому, щоби не ризикувати, вони вирішити його влаштувати на іншу посаду. Це є свідченням безсистемності нинішнього керівництва міської ради. Вони готові будь-яку свою особу влаштувати на будь-яку посаду, незважаючи на її професійність.

За матеріалами chas.cv.ua та molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

Странно что опозиционные ЧАС и МБ так старательно защищают Никокнова не потому ли что именно он за деньги и очень большие решал вопросы по земле Бурбакам?

avatar

УМНЫЙ

08 жовтня 2013 19:39

Директор департаменту  Ніконов впроваджував схему спочатку відмовляемо потім рішаємо. Мені поставив про добудову щоб я продавав ВАНІЛЬ

avatar

Соловей

08 жовтня 2013 19:44

А може по іншому. Даби не звинувачували в задуже стрімкому кар"єрному рості , а в ЗМі були такі відгуки про Бешлея, що і ворогу не побажаєш, то  тепер буде виглядати майже логічно_з в.о. начальника департамента в зами.

avatar

!!!

09 жовтня 2013 11:25