Офіційний сайт Новоселицької РДА рекламує партію регіонів

Офіційний сайт Новоселицької РДА рекламує партію регіонів

15.08.2012, 15:18

Сьогодні на офіційному сайті Новоселицької РДА прес-центр розмістив повідомлення про те, що у громадській приймальні районної організації Партії регіонів відбулося засідання клубу виборців. Повідомлення супроводжувалось зображенням партійної символіки. Окрім того в повідомленні йшлося, що про хід і порядок впровадження соціальних ініціатив Президента присутніх проінформувала заступник начальника управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації Наталія Штефанко. Яким чином державний службовець посадовець приймає участь в робочий час на партійних заходах теж питання. 

Тобто, тут прослідковується у діях чиновників відкрите порушення законів України про вибори та державну службу.

Газета "Час" звертається до прокуратури району та області перевірити викладені на сайті Новоселицької РДА інформації на факт порушення чинного законодавства і притягнути винних замовників цих дій до відповідальності.

Нереагування на такі кричущі факти порушення права рівності усіх перед законом будемо вважати небажанням правоохоронних органів слідкувати за дотриманням законності у виборчому процесі.

 Джерело : газета Час

 

 

 



  

1