Один депутат 5 років не платить за майданчик, інший винен місту мільйон, - Каспрук

Один депутат 5 років не платить за майданчик, інший винен місту мільйон, - Каспрук

22.04.2017, 15:29

Негативною вважає роботу міської ради мер Чернівців Олексій Каспрук, а мотиви такої поведінки депутатів – фінансові. Про це він сказав у радіопрограмі "Суть речей" у прямому ефірі 21 квітня.

- Я оцінюю роботу міської ради дуже негативно, навіть деструктивно, - заявив мер. - Рішення, які приймаються і не приймаються у стінах ратуші сьогодні, вони шкодять територіальній громаді. 

О.Каспрук переконаний, що антипатії депутатів до нього особисто мають фінансове підґрунтя:

"По кожному депутату я можу розказати історію, за що він мене не любить – там майнові інтереси, фінансові. Представники "Рідного міста", наприклад, Анатолій Чесанов, мій головний опонент. Я 5-й рік прошу – Анатолій Анатолійович, заплатіть гроші за літній майданчик біля "Сорбони". Він не платить, він винен бюджету гроші. У нас є претензії, судові позови. Або рішення суду по Валерію Чинушу. Більше мільйона гривень він винен за викуп земельної ділянки під готелем "Буковина". Я вимагаю заплатити ці гроші і не йду на якість поступки, щоб цей борг списати, - вони мене ненавидять і хочуть просто знищити. Бо інший міський голова – їм підконтрольний, дозволить не платити. Тому їхню роботу я оцінюю негативно".

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

А скільки винен бюджету міста добробут?

Чому пан бургомістр не просить погасити борг своїх однопартійців?

І ще. Хіба це справа голови когось просити? А чому не працює податкова і юридичне управління? 

Напевне пане бургомісте у вас самого рильце в пушку.

Вигадайте щось свіжіще, ця тема уже не сприймаєтья чернівчанами.

avatar

Чернівчанин

23 квітня 2017 20:40

avatar

Валерий Пилипяк

24 квітня 2017 11:00

Олексій Павлович, а як там справи з поверненням вашими однопартійцями, ринком Добробут, 400 мільйонів гривень в бюджет міста???

avatar

Людмила Дудченко

24 квітня 2017 14:30