Одним з головних претендентів на посаду голови Чернівецької обласної ради є Михайло Березовський?

Одним з головних претендентів на посаду голови Чернівецької обласної ради є Михайло Березовський?

30.11.2011, 00:18

У Партії регіонів уже визначилися з кандидатурами на посаду голови Чернівецької обласної ради. Про це повідомив голова Чернівецької обласної партійної організації Партії регіонів Михайло Папієв.

- Як один з депутатів обласної ради можу вам сказати, що у Партії регіонів є достатньо серйозна і достойна лавка кандидатів на посаду голови обласної ради, - прокоментував голова Чернівецької ОДА кореспонденту molbuk.ua. – Ми проводимо консультації. Зараз є кілька кандидатів. Як визначаться депутати обласної ради, так і буде. Поки що консультації не завершені. Як тільки вони завершаться, буде видно реальну картину і хто здобуде більшість голосів. Нам треба, щоб при обранні кандидата кількість депутатів, які проголосують за нього, була не меншою, ніж при обранні покійного Василя Ватаманюка.

Назвати прізвища претендентів Михайло Папієв відмовився, але зазначив:

- Можна назвати чотири-п’ять прізвища. А хтось не буде обраний. Не дуже гарно виглядатиме. Ми ведемо консультації і вийдемо з єдиною консолідованою кандидатурою, яка набере більшість голосів.

Як стало відомо molbuk.ua з власних джерел, усі 4-5 прізвищ, які мав на увазі губернатор, представляють фракцію ПР. Одним з головних претендентів на посаду голови Чернівецької обласної ради вважається член фракції Партії регіонів, голова правління ВАТ «Електронмаш» Михайло Березовський (на фото).

Джерело: molbuk.ua