'Односельчани – це майже рідня': Іван Мунтян зрадів випадковій зустрічі із земляками у центрі Чернівців

"Односельчани – це майже рідня": Іван Мунтян зрадів випадковій зустрічі із земляками у центрі Чернівців

07.01.2018, 22:29

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян  був щиро радий випадковій зустрічі земляків в центрі Чернівців.

- Кажуть, що всі випадковості – закономірні. Тож коли  зовсім випадково в центрі Чернівців зустрів земляків, подумав, що така приємність обов’язково мусила статися! Директор школи в моєму рідному селі з групою кращих учнів приїхали у справах та на пізнавальну екскурсію, і я був щиро радий з ними поспілкуватися, бо ж односельчани – це майже рідня, - розповів Іван Мунтян. - Тим паче, що серед учениць насправді були й мої племінниці :) Побажав усім – і педагогові, і учням – гарних, змістовних, насичених подіями канікул. І успішного нового року!

- Дякувати Богові, дочекалися Надвечір’я Різдва Христового, - звернувся Іван Мунтян до буковинців. - Нехай у цей день Сам Ісус і ангели-охоронці будуть поруч з вами, вашими дітьми, вашими рідними. Нехай кожен, хто в цей день проситиме благословіння Господа – отримає його. Нехай кожен отримає те найзаповітніше, чого очікує. Цінуймо те, що нам дано. Дякуймо Отцю за те, що маємо. Христос народився! Славімо Його!

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Муня навіть і на такій дрібниці пробує піаритися.  От телепень циганський...

avatar

Юрій

08 січня 2018 09:13