Одного з забудовників Чернівецької області оштрафували на 7 тис. грн. за недобросовісну рекламу

Одного з забудовників Чернівецької області оштрафували на 7 тис. грн. за недобросовісну рекламу

17.08.2013, 14:57

Чернівецьким обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України оштрафовано одного їз забудовників Чернівецької області на 7 тис. грн. за недобросовісну конкуренцію у вигляді поширення неправдивої інформації.

Так, суб’єктом господарювання  в засобах масової інформації розповсюджувалась реклама щодо продажу квартир та приміщень в новобудовах, в якій зазначався термін закінчення будівництва об'єктів у 2012 році.

Однак, як встановило розслідування, будівництво об'єктів не завершено і житлові будинки в експлуатацію не прийнято по даний час.

Такі дії забудовника вводили в оману потенційних споживачів, провокуючи їх на інвестування коштів у будівництво та надавали йому неправомірні переваги у конкуренції порівняно з іншими суб’єктами господарювання, які дотримуються вимог законодавства України.

Чернівецьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України звертає увагу суб‘єктів господарювання на необхідність дотримання вимог Закону України "Про захист від недобросовісної конкуренції" в своїй діяльності, в тому числі в частині поширення інформації про товари та послуги через рекламні засоби тощо.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Хто цей забудовник?

avatar

Цегла

17 серпня 2013 14:52

хто той забудовник то дюже большой сікрет бо він перший у грамотах та похвалах ЦІКАВО НАЩО ТОДІ ЖУРНАЛІСТИ,ЩОБ перелизувати те що їм кидають? ТОЙ ЗАБУДОВНИК НЕБОСЬ ДАЛЬШЕ ДУРИТЬ НАРОД! ЯК лошарню А НАЩО НАРОДОВІ ЗНАТИ "героя"

avatar

Мойша

17 серпня 2013 17:25

А мене інше гребе: що таке 7 тисяч штрафу, для фірми яка продає за таку суму тільки 1 квадратний метр жтила. Заплатили і далі дурять. Продають же вони десятки, а то й сотні квадратних метрів. Ясно що це пуста імітація роботи службою Мотуляка. Як вони захистили людей, на кошти яких утримуються, якщо навіть назву бояться назвати того, кого оштрафували. Ясно чому? Щоб не завдати шкоди їхньому бізнесу. Бо як назвуть люди будуть знати, що то шахраї.  А так ніби і оштрафували, але й не завадлии далі дурити.   

avatar

сума штрафу

17 серпня 2013 18:46

Антимонопольний комітет займається дурницями. Тисячі будівельних фірм в Україні будують житло не на свої кошти, а на кошти інвесторів (майбутніх жильців). Від їх своєчасної проплати і залежать строки завершення будівництва. А Мотуляк зі своїми клерками краще б занявся цінами на житлово-комунальні послуги, на ліки, на хліб... А то монополісти почувають себе дуже вольготно. 

avatar

Мороз

19 серпня 2013 10:44