ОДА протизаконно злила 18 мільйонів щойно створеній «прокладці» на будівництво сільської школи

ОДА протизаконно злила 18 мільйонів щойно створеній «прокладці» на будівництво сільської школи

31.07.2012, 05:54

Управління капітального будівництва Чернівецької облдержадміністрації 19-20 липня за результатами тендерів уклало угоду з ТОВ «ТрейдерБуд» на будівництво сільської школи вартістю 17,57 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Будівництво двоповерхової школи на 240 учнівських місць по вул.Центральній у с.Усть-Путила Путильського району потрібно виконати до кінця 2014 року.

Тендер було розпочато 21 травня. Компанію «ТрейдерБуд» (місто Вижниця, Чернівецька обл.) було створено лише 15 травня, тобто за тиждень до тендеру. Разом з тим, управління ОДА вимагало від учасників тендеру документально підтвердити досвід виконання аналогічних договорів. Без такого підтвердження заявка фірми мала бути відхилена.

Джерело: nashigroshi.org

Про стан капітального будівництва в області та об’єкти, які плануються до здачі в цьому році інформував журналістів під час селекторної прес-конференції в.о. заступника начальника управління капітального будівництва обласної державної адміністрації Олег Бабенко. Він зазначив, що у поточному році підприємства області виконали будівельних робіт на суму 363,2 млн. грн. - це в порівняльних цінах в 1,4 раза більше обсягів будівництва за відповідний період минулого року. За показником обсягу будівельних робіт область посідає 15 місце в державі.

На соціально-економічний розвиток регіону у 2012 році передбачено 95,3 млн. грн. Уже профінансовано, зокрема, завершення будівництва навчальних закладів в селах Магала, Лужани і містечку Красноїльськ, пологового відділення Новоселицької центральної районної лікарні, реконструкції дитячих садків в Лівинцях та Зеленій на Кельменеччині, обласної дитячої лікарні по вул. Руській, 207-а в Чернівцях. Також за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку Чернівецькій області передбачено 15,8 млн. грн. , з яких профінансовано станом на сьогодні 4,1 млн. грн. За рахунок зазначених коштів розпочато будівництво шкіл в селах Мошанець, Горішні Шерівці, Тернавка, Усть-Путила, також планується реконструкція терапевтичного відділення Путильської центральної районної лікарні, продовження будівництва шкіл в с. Йорданешти та Зруб Давидени.


Олег Бабенко додав, що цьогоріч відбудеться урочисте відкриття новозбудованих шкіл в Лужанах, Магалі і Красноїльську, дитячих садків в селах Лівинці та Зелена, здача в експлуатацію одного із довгобудів міста Чернівці – лікувального корпусу дитячої лікарні на вул. Буковинській, 4, а також пологового відділення Новоселицької центральної районної лікарні. Приймуть відвідувачів цього року після капітального ремонту Вижницька, Кельменецька та Путильська районні лікарні, передбачено також добудувати каналізаційно - насосну станцію та закупити і встановити світлосигнальну техніку в Чернівецькому аеропорту, повідомив в.о. заступника начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації Олег Бабенко.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Чикаго - это круто 

 

avatar

Чикаго

31 липня 2012 01:41

Папиев, галыць и прочая рыговско-воровская шушера не прекращают воровать ни на секунду.... В нормальной стране они бы уже сидели в изоляторе СБУ. У нас же просто занесли местным сбушникам и мусорам

avatar

цэ пэрэмога

31 липня 2012 16:56

А де КРУ -хру-хру?

avatar

Киця

31 липня 2012 19:19

Галыць ХРУ-ХРУ натравил на книжные магазины.. им некогда.... в магазинах же миллиардами тырят, а тут Галыць стырил копейки - 18 лямов

avatar

2Киця

01 серпня 2012 20:36