ОДА повідомляє: Буковина за регіональним індексом людського розвитку – перша в Україні. Чому ж Галиць стверджує протилежне?

ОДА повідомляє: Буковина за регіональним індексом людського розвитку – перша в Україні. Чому ж Галиць стверджує протилежне?

19.06.2012, 17:37

   «Буковина – край, де варто жити!» - у справедливості цього твердження я ще раз переконався під час спільного засідання Президії Національної академії наук України та колегії Державного комітету статистики України, у якому брав участь. Наукові світила нашої держави констатували, що за індексом людського розвитку Чернівецька область – на першому місці в Україні, а Харківська область - на другому», - повідомив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Папієв сьогодні, 18 червня, під час щотижневої апаратної наради. Він додав, що після його доповіді учасники засідання аплодували. Михайло Папієв підкреслив, що сприйняв ці аплодисменти не на свою адресу – наукова еліта країни аплодувала усім буковинцям. «Стати першою областю в державі за показником індексу регіонального людського розвитку – це не лише досягнення влади, це - досягнення та успіх усіх жителів Чернівецької області. Це успіх, який належить усім», - наголосив Михайло Папієв.

Голова обласної державної адміністрації сказав, що індекс людського розвитку регіонів України – це ООНівська діагностика, яка включає у себе оцінювання рівня розвитку регіону, його демографічну ситуацію, розвиток регіональних ринків праці, матеріальний добробут населення, умови проживання населення, рівень освіти, стан охорони здоров'я, соціальне середовище, екологічну ситуацію і фінансування людського розвитку. Кожна із цих складових сформована у 6 блоків, і аналізується за 33-ма показниками, а загальний індекс регіонального розвитку розрахований на основі більше 100 різних показників.

 Прес-служба ОДА http://www.oda.cv.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=18076&Itemid=1

  Тепер слова Галиця див. Молодий Буковинецьсhttp://molbuk.ua/chernovtsy_news/47103-galic-prodovzhiv-listuvannya-z-moskalem.html:

  "Ми почали рік з показника 69,8% до відповідного періоду минулого року. (...)Однак ми вжили заходів для активізації інших галузей промисловості і вже за січень-лютий домоглися зростання індексу промислового виробництва до 75,4%, за січень-березень – до 79,7%, а за січень-квітень – до 86,2%. За п’ять місяців цього року область за всіма розрахунками має збільшити промвиробництво до 94%, а за підсумками півріччя досягне минулорічного рівня".

 Питання: як можна зростати, нехай і в інтегральному індексі, якщо промисловість впала на цілих 30 відсотків?

1


КОМЕНТАРІ (6)

це очінь странні счоти! і цифри тут не главні, главно шо папай ще раз повторив свою коду)))

avatar

гугл

19 червня 2012 12:54

Папиев психиатр. дает массовые сеансы: рассасывает шрамы.  Если все время повторять: хорошо, тебе хорошо", "тут стоит жить". То все бывшие клиенты Кашпировского проголосуют за него. И их у нас  полно.

avatar

Психотерапевт-коллега

19 червня 2012 14:11

Уже до телевизора прикладывался. Не помогает.

avatar

больной

19 червня 2012 14:27

Знову проявив повний дебілізм цей сайт. Не індексом промислового виробництва вимірюється індекс людького розвитку - якраз навпаки. чи ви хочете жити на Донбасі? Вже як щось напишете - хоч стій, хоч падай. Не можна  постійно демонструвати свою некомпетентність. Не стидно?

avatar

ваш читач

19 червня 2012 15:25

Падіння промисловості призводить до безробіття. Безробіття до безгрошів'я.Невже безгрошів'я може позитивно впинути на індекс людського розвитку?  Чи не так, Ватсоне?

Вам треба засвоїти дедуктивний метод. У наслідків мають бути причини. Запамятайте, це важливо.

avatar

До нашого читача

19 червня 2012 15:37

Дай Боже буковинського безгрошів'я жителям інших областей. Шукай, д-р Холмс інший причинно-наслідковий зв'язок.

avatar

від вашого читача

19 червня 2012 17:28