Очолити клонований Адміністрацією Президента 'Фронт Змін' на Буковині спроможна тільки Марина Гаєвська, - нардеп (+відео)

Очолити клонований Адміністрацією Президента "Фронт Змін" на Буковині спроможна тільки Марина Гаєвська, - нардеп (+відео)

01.11.2013, 22:59

Народний депутат України Максим Бурбак заперечує, що на Буковині є передумови для реалізації провокації з відродження ліквідованої партії "Фронт Змін". А жартома додає,  що очолити клонований Адміністрацією Президента "Фронт Змін" на Буковині спроможна тільки Марина Гаєвська. Рекомендацію не дам, але очолити вона може. 

Об'єднання триває, раціональне зерно є, всі розуміють, що для перемоги треба лише об'єднуватися, - закінчив відповідь Максим Бурбак.  

Депутат Чернівецької міської ради Марина Гаєвська була обрана до складу ради 6 скликання від "Фронту Змін", проте зрадила своїх виборців і колишніх однопартійців і приєдналася до провладної більшості міської ради. 

29 грудня 2010 року її виключили з фракції та з партії «Фронт змін». За словами Олексія Каспрука, депутат Марина Гаєвська була виключена за те, що порушила партійну дисципліну та підтримала на виборах секретаря міської ради 28 грудня представника від Партії регіонів Віталія Михайлішина. Водночас, Марина Гаєвська заявила, що «Фронт змін» змушував своїх депутатів у бюлетенях для голосування за секретаря міськради ставити відповідні позначки, щоби можна було ідентифікувати позицію депутатів.

Для депутата Чернівецької міськради Марини Гаєвської, яка обралася в одному з мажоритарних округів, «Фронт змін» далеко не перша партія. До ради попереднього скликання вона потрапила від блоку «Не Так!». А пізніше перейшла до ВО «Батьківщина».

1


КОМЕНТАРІ (2)

Хороша Маша,уже наша.

avatar

Чесанов (фракція "Тушки Батьківщини")

02 листопада 2013 11:38

Маруська може не тільки очолити, але й опопити, оцицяти і... У неї все - вищий клас!!!

avatar

Ja

03 листопада 2013 14:15