Обурений відпискою монополіста 'Чернівцігаз збут' нардеп Бурбак звернувся в Антимономопольний комітет України

Обурений відпискою монополіста "Чернівцігаз збут" нардеп Бурбак звернувся в Антимономопольний комітет України

11.05.2016, 21:20

Про це народний депутат України, лідер парламентської фракції "Народного фронту" Максим Бурбак написав на своїй сторінці у ФБ

- Оце отримав відписку від монополіста "Чернівцігаз збут". Пишуть, що не моє "депутатське діло" відстоювати інтереси моїх виборців. Відповім так само мовою Закону: у ст. 6 ЗУ “Про статус народного депутата України” чітко встановлено, що ж саме є діяльністю народного депутата України у Верховній Раді України, а це, зокрема, депутатський запит або депутатське звернення до Президента України, органів Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, керівників інших органів державної влади та органів місцевого самоврядування, а також до керівників підприємств, установ та організацій, розташованих на території України, незалежно від їх підпорядкування і форм власності у порядку, передбаченому цим Законом і законом про регламент Верховної Ради України. 

У ч. 1 ст. 16 передбачено, що народний депутат має право на депутатське звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб, керівників підприємств, установ і організацій, незалежно від форм власності та підпорядкування, об'єднань громадян з питань, пов'язаних з депутатською діяльністю, і брати участь у розгляді порушених ним питань.

Але головне не цитування законів у переписці, а вирішення питань людей, які звертаються за допомогою. Направив лист в Антимономопольний комітет.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Пенсіонери як корови на забій, в колону по одному, черга аж на вул. Винниченка.  Отримати кваліфіковану відповідь не можливо. До Європи нам дуже далеко, ми не європейці ми папуаси з європейським обличчям.....

avatar

влад

11 травня 2016 18:54

Це дуже мутна контора. Голова правління має понад 100 тисяч гривень на місяць (якщо рахувати всі надбавки) тільки офіційно. Роблять ремонти приміщень за гроші що в рази перевищують вартість яка була б при чесних тендерах, а потім готівкою отримують "відкати". Не давайти цим підарасам на собі заробляти, відмовляйтеся краще від газу, купуйте дешеву нічну електрику для обігріву приміщень, утеплюйте приміщення.

avatar

Ерик

28 травня 2016 01:13