У діях Середюка і Антоніни Бабюк, які активно виступали за 'Порядок в домі' та 'Єврокомунбуд', є прояви корупції, - Обшанський

У діях Середюка і Антоніни Бабюк, які активно виступали за "Порядок в домі" та "Єврокомунбуд", є прояви корупції, - Обшанський

16.05.2019, 12:51

Колишній начальник інспекції благоустрою Сергій Обшанський заявив, що двоє посадовців Чернівецької міськради вчинили корупційні дії, лобіюючи інтереси двох приватних компаній-управителів на конкурсі у ратуші.

Про це Обшанський заявив у середу ввечері в ефірі телеканалу ТВА.

За його словами, після відставки міського голови Олексія Каспрука, коли проводилися конкурси серед компаній-управителів, у міськраді двоє осіб активно виступали за конкретні приватні підприємства – "Порядок в домі" та "Єврокомунбуд".

Ці особи, за словами Обшанського, на той момент були посадовими особами органів місцевого самоврядування.

"Я вбачаю в діях заступника міського голови Середюка і члена виконкому (на той момент), а зараз секретаря виконкому Антоніни Бабюк, корупційні дії", – сказав екс-керівник інспекції благоустрою.

"На мою особисту думку, є тут якась корупційна складова чи такі дії, які привели саме до виграшу саме цих фірм. Але цими діями мають займатися правоохоронні органи", – додав Обшанський.

Раніше повідомлялося, що виконком Чернівців призначив управителями понад 600 будинків дві фірми, пов’язані з двома депутатами Чернівецької міськради.

Джерело:  molbuk.ua

1