Обшанського може замінити Кушнірик, який готовий працювати

Обшанського може замінити Кушнірик, який готовий працювати

13.05.2019, 13:08

У Чернівцях конкурсна комісія оголосила результати кадрового конкурсу на заміщення вакантної посади начальника управління контролю за благоустроєм.

Як повідомляє molbuk.ua, в результаті проведеного конкурсу та рейтингового голосування членів комісії визначився лідер конкурсу.

Зокрема, ним став колишній керівник департаменту житлово-комунального господарства Ярослав Кушнірик.

За словами керівника конкурсної комісії, заступника міського голови Чернівців Олександра Паскаря, за підсумками рейтингового голосування, мерові Чернівців буде запропоновано укласти контракт на посаду начальника управління контролю за благоустрою з Ярославом Кушніриком.

"Що стосується Ярослава Городенського, Миколи Малого, Сергія Обшанського, Дмитра Паладяна – є пропозиція зарахувати їх до кадрового резерву міської ради як таких, які показали високий рівень теоретичної і практичної підготовки", – сказав Паскар, додавши, що рішення конкурсної комісії є рекомендаційним для міського голови.

Переможець кадрового конкурсу на заміщення вакантної посади начальника управління контролю за благоустроєм Чернівців Ярослав Кушнірик заявив, що готовий до роботи.

Про це він сказав у коментарі кореспонденту molbuk.ua. 

Зокрема, на запитання "У випадку, якщо міський голова підпише з вами контракт, якими будуть ваші перші дії на посаді?", Кушнірик заявив, що наразі ще рано про це говорити.

"Зрозуміло, що до роботи я готовий. А все інше говорити поки не маю повноважень – ви ж розумієте, що я не можу щось коментувати по тій причині, що немає відповідного розпорядження міського голови. Рішення комісії несе рекомендаційний характер. Тому міський голова може прийняти це рішення, а може його проігнорувати", – додав Я. Кушнірик.

"Єдине, що можу сказати – працювати готовий", – додав переможець кадрового конкурсу.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Все ж краще за Обшанського

avatar

123

13 травня 2019 15:06

Обшанский краще !!!!

avatar

Сатана

13 травня 2019 20:23