Обрана до Верховної Ради України від Чернівців Олена Лис оформила трудову книжку народної депутатки

Обрана до Верховної Ради України від Чернівців Олена Лис оформила трудову книжку народної депутатки

27.08.2019, 16:51

Сьогодні обрана народною депутаткою України від Чернівців Олена Лис отримала тимчасове посвідчення та оформила трудову книжку в управлінні кадрів Апарата ВРУ.

- 29 серпня складаю присягу народного депутата України перед Верховною Радою України та вступаю у повноваження, - написала Олена Лис на своїй сторінці у ФБ. - Знаю та усвідомлюю свої обов'язки та відповідальність перед кожним виборцем нашого міста.

- Буду працювати сумлінно, відкрито і відповідально! Очікую вашої командної роботи та підтримки задля розвитку нашого міста. Буду на законодавчому рівні сприяти покращенню життя в нашій країні. 

- Роботи буде багато і не завжди результати будуть очевидні. Але ми всі усвідомлюємо, що зміни потрібні і до них треба йти, за них треба боротися!

- Вірю, що спільними зусиллями з вами та депутатськими повноваженнями, що ви мені надали, ми змінимо наше життя, наше місто та нашу країну на краще!

- Про роботу депутатської приймальні та про контактну інформацію розповім далі. Наразі завершується організаційна робота.

1