Обласний КОД: хто не в єдиному списку, той співпрацює з владою

Обласний КОД: хто не в єдиному списку, той співпрацює з владою

11.04.2012, 14:31

Обласний Комітет опору диктатурі визначив об’єднання опозиційних сил єдино можливим способом здолати антинародний режим.

На сьогоднішньому засіданні обласного КОДу було підтримане рішення з’їзду партії ВО «Батьківщина» йти на майбутні парламентські вибори одним списком з іншими опозиційними силами.

Голова обласної організації партії ВО «Батьківщина» Іван Мунтян доповів присутнім про обставини прийняття рішення про об’єднання на партійному з’їзді. На ХІ з’їзді партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» були присутні керівники інших опозиційних партій:  Арсеній Яценюк (Фронт змін), Борис Тарасюк (Народний Рух України), Сергій Соболєв (ПРП, яка нещодавно влилася в лави «Батьківщини»), В’ячеслав Кириленко (партія «За Україну»), Сергій Луценко (від «Народної самооборони», яка також злилася з «Батьківщиною»). Вони всі відклали власні амбіції і особисті суперечності і одностайно вирішили йти до Верховної Ради єдиними лавами – і по списках, і на мажоритарних округах.

«Фронт змін» підтвердив свою позицію реальними кроками. Його представники поінформували зібрання про те, що таке ж рішення – йти в парламент під брендом «Батьківщини» -  затверджено минулої суботи на засіданні Політради партії «Фронт змін», на якому був присутній перший заступник голови партії ВО «Батьківщина» Олександр Турчинов.

Кожен з присутніх на засіданні КОДу лідерів політичних сил Буковини мав змогу виступити на обговоренні цього питання. Їхні пропозиції були зафіксовані протокольно.

Учасники засідання зазначили, що Комітет опору диктатурі залишається відкритим для  всіх політичних сил, які готові боротися проти режиму. Будь-який інший формат боротьби за парламентські місця буде на користь владі, а отже означатиме співпрацю з владою. Саме так КОД буде вимушений оцінювати подібні дії псевдоколег.

Як повідомили в прес-службі обласної організації партії ВО «Батьківщина», на сьогоднішньому засіданні КОДу були розглянуті й інші актуальні питання. Дана оцінка Харківським угодам, прийнятим два роки тому Януковичем-Медвєдєвим, політичній ситуації на Сокирянщині, рішенню суду стосовно екс-міністра Уряду Тимошенко Георгія Філіпчука.

Наливайченко: «Наша Україна» є невід’ємною та дієвою частиною об’єднаної опозиції
10 Квітня

«Наша Україна» долучилася до угоди КОДу, згідно з якою партії-члени комітету об'єднують свої дії, погоджують кандидатів до єдиного списку опозиції та своїх представників на мажоритарні округи. Щодо тих сил, які не долають 5-відсотковий виборчий бар’єр, діє відмова від окремого походу на вибори у 2012 році.

Відповідний підпис під документом поставив Голова політради партії «Наша Україна» Валентин Наливайченко. Таким чином партія «Наша Україна» долучається до процесу формування єдиного опозиційного фронту, який спільно бере участь у парламентських виборах.

«Наша Україна» є невід’ємною та дієвою частиною об’єднаної опозиції. Сьогодні ми продемонстрували готовність діяти та йти уперед задля успіху української справи», - сказав Наливайченко.

«Наша Україна» була створена як майданчик для об’єднання українських патріотів, тому ми послідовно виступали за єдність патріотичних сил. Така позиція відображена у рішеннях з’їздів та політичних рад партії. Сьогодні ми виконуємо ці рішення», - наголосив політик.

«Переконаний, що лише об’єднана опозиція здолає режим корупціонерів та українофобів», - заявив Наливайченко.



КОМЕНТАРІ (2)

Молодці, народ давно чекає цього від Вас і надіється на Вас

avatar

Патріот

12 квітня 2012 10:04

Давайте вже так : "Хто має свою власну думку, відмінну від думки КОДлівців - співпрацює з массадом, вночі пожирає дітей і щодня вбиває 51 панду і 35 коал!!!"

avatar

Молодцям

12 квітня 2012 10:18