Обласне Управління СБУ вкотре пікетували. Цього разу представники криміналітету та Партії регіонів?

Обласне Управління СБУ вкотре пікетували. Цього разу представники криміналітету та Партії регіонів?

19.04.2014, 16:54

Учора, у страстну п’ятницю, близько 30 осіб сумнівної зовнішності пікетували Управління СБУ в Чернівецькій області. Усі вони, звісно, за їх словами, «перебували на Майдані у Києві», а цього дня зібралися у «Юності Буковини», щоби оголосити свою підтримку «легітимно призначеному» начальнику Управління Юрію Кіцулу. Учасники дійства назвалися «найбільш активними громадськими організаціями краю, які займаються контролем за вирубуванням лісів, видобуванням гравію з річок». Також називали організацію «Молодь Буковини», «Самооборону, але не ту» та «Буковинську сотню» (керівник зареєстрованого Громадського об’єднання «Буковинська сотня» Юрій Аксенин причетність зазначеної структури до вказаного дійства нашому кореспонденту спростував), і, що найбільш цікаве – кілька членів антикорупційного комітету Майдану (його керівник, депутат обласної ради Микола Салагор, підписав іншу заяву, яка вимагає негайної відставки Кіцула).

То ж до СБУ підійшла досить поважна група осіб, серед яких досвідчені працівники служби легко упізнали кількох колишніх членів організованих злочинних груп середини 90-х років «Траяна» і «Никоряків», та ще низка осіб у спортивних штанях та кросівках, у тому числі помічники колишнього нардепа від Партії регіонів Миколи Романюка.

Були у цій компанії і УНСОвці на чолі з Остапом Бойко. Дивно, оскільки тиждень тому керівник організації «Правий сектор» Дмитро Ярош оголосив мобілізацію усіх членів організації на Схід. Може, Бойко не пройшов медичну комісію. А може дезертирував?

Дивно було бачити в такому оточенні і лідера організації «Ніхто крім нас», яка об’єднує ветеранів Афганістану, Юрія Ковальця. Під час зібрання він так і не зняв темних окулярів – може, боявся, що журналісти в очах зможуть помітити справжню причину такої позиції вчорашнього патріота.

Надзвичайно колоритним був і один з офіційних промовців зазначеної групи, такий собі Ігор Бешевлі. Зокрема, він заявив, що його мати проживає в Донецькій області, звідки він родом, у селищі, де нині ходять «зелені чоловічки». Проте на допомогу матері він не поспішає, звинувачуючи в цьому «Самооборону», яка мала б це зробити за нього. Згодом він заявив, що «особисто штурмував ОДА та «копняками виштовхував звідти Папієва», хоча двері чомусь повинен реставрувати Бурбак. Подейкують, що свого часу Бешевлі, очолюючи фірму «Фенікс», «нагрів» Бурбака на кругленьку суму, внаслідок чого потім кілька років переховувався від кредиторів та правосуддя, і лише з перемогою революції чомусь вирішив, що його час настав.

Судячи з риторики протестувальників, «з’явилися вони не за «злочинної влади», а за сприяння «новообраного» керівника СБУ. Дуже дивно, що саме новопризначений керівник СБУ об’єднав на свій захист колишніх регіоналів та кримінал. Цікаво, яке майбутнє чекає Буковину за такого керівника….

А може Кіцул завіз в Чернівці великі гроші та вирішує питання свого призначення? Тож незабаром список громадських організацій та кримінальних груп, які його підтримують, зростатиме. Уважно спостерігатимемо за «новобранцями», проте і нинішня команда підтримки Кіцула вражає – від окремих не сподівалися…

Галина Єреміца

CitizenJournal.info ©

Одразу після появи цієї інформації на сайті fenixbud.com.ua з'явилося спростування цієї інформації: 

На Буковині журналістка на замовлення розповсюджує неправдиву інформацію 

19 квітня 2014 року,видання Сitizenjournal.info опубліковано статтю Галини Єреміци Обласне Управління СБУ вкотре пікетували. Цього разу представники криміналітету та Партії регіонів?

Інформація яка наведена у даній статті не відповідає дійсності та компроментує і ганьбить професію журналіста.

З огляду на те,що Галина Єреміца дозволила собі подаючи в інформаційний простір неправдиву інформацію та відверту брехню і ганебно спаплюжити досягнення журналістів,які не зважаючи на загрози їхньому життю відстоювали та відстоюють право на професію для донесення правди до громадян, ми надаємо офіційне спростування та заперечення непправди,яке також надіслано на поштову скриньку видання E-mail: [email protected] та особисто автора статті чорного ПІАРу повідомленням в ВКонтакт https://vk.com/id16940876 .

Шановна пані Галина, колектив МПП "Фенікс" в особі керівника глибоко стурбовані ганебною неправдою,яку ви оприлюднили у статті http://citizenjournal.info/?id=16364 в ЗМІ та у соцмережах,щодо Бешевлі Ігора Володимировича та підприємства "Фенікс".

Повідомляємо Вам,що Бешевлі І.В. жодних бізнесових, підприємницьких, особистих, а тим більше грошових зобовязань перед громадянином Бурбак чи юридичними особами,які очолював Бурбак ніколи не мав і не має. Також жодних судових позовів від Бурбака до Бешевлі І.В. чи підприємства "Фенікс" не було та не має на розгляді у судах цивільної,господарської чи кримінальної юрисдикції.

Бешевлі І.В. ніколи від нікого не переховувався та ніколи у житті не перебував під слідство чи судом,а тому написане вами щонайменше виглядає абсурдом і є неправдою.

Бешевлі Ігор Володимирович є людиною,яку поважають колеги по роботі,друзі та близькі,закінчив вищі навчальні заклади та досягнув чи малого успіху у житті.

Ваші особисті фантазії та плітки завдали значної шкоди честі,гідності та діловій репутації громадянину України,з яким ви особисто жодного разу не спілкувалися ні під час інтерв'ю чи в інший спосіб.

Для нас не зрозуміло яку мету та цілі ви переслідуєте пишучи не правду та оббріхуючи людей у яких є родина, сімя та діти ,які теж можуть постраждати від опублікованої вами інформації.

Просимо вас в найкоротші терміни опублікувати спростування неправдивої інформації,в іншому випадку адвокатами та юристами Бешевлі І.В. , МПП "Фенікс" м.Чернівці буде подано позови щодо захисту честі та гідності і ділової репутації та відшкодування моральної та матеріальної шкоди, особисто до вас та аґенції у якій ви працюєте і розмістили ганебну неправду і брехню.

З повагою до Вас,колектив в особі директор підприємства "Фенікс" Бешевлі О.В.

Також подаємо правдиву інформацію подій

Мітинг, який відбувся під СБУ, посприяв тому, що громадські організації Буковини вирішили об`єднатися. Багатьох спроба завадити роботі нинішнього голови буковинського Управління Служби Безпеки обурила. Адже раніше було досягнуто домовленості, що за нинішніх умов залишати цю структуру без керівника – це пряма дорога до здачі ворогу власних кордонів.

Оскільки Юрія Кіцула в момент пікетування СБУ на місці не було, він запросив громадські організації на діалог вже на наступний день. Утім ті, хто вимагав його відставки у четвер, чомусь на зустріч не прийшли.

Кожен з присутніх представників громадських організацій дав свою оцінку ситуації. Правий сектор, наприклад, вважає, причина криється у політичних мотивах.

Іван Гриник – представник організації, що складається із колишніх самооборонівців, які брали активну участь у подіях на столичному Майдані. Чоловік зізнається, серед активістів стався розкол. Він не зовсім поділяє методи роботи тих, хто нині називає себе самообороною.

Присутнім на громадській раді був і представник Івано-Франківської самооборони. За недовгий час проходження лікування в нашому місті, встиг помітити, що у Чернівцях немає налагодженої співпраці серед активістів, а тому кожен робить, що хоче.

Загалом, усі присутні погодилися, розбурхувати нині питання зміни керівника СБУ – не на часі. Тим паче, що Юрій Кіцул люстрацію так би мовити вже пройшов. Його перевіряли і офіційно, і громадські організації окремо.

Отож, аби координувати дії, вирішили підписати меморандум про співпрацю та створити при Управлінні Служби Безпеки громадську раду.

Питання, на яких має зосередитись і громадська рада, і СБУ – подолання корупції, контрабанди лісу. Та в першу чергу це забезпечення цілісності нашої країни.

Одразу ж по завершенні зібрання після звернення стурбованого жителя прикордонного Сокирянського району було вирішено виїхати на місце для спільної оцінки ситуації.

Джерело: Оксана Шегда Чернівецька державна телерадіокомпанія

1


КОМЕНТАРІ (5)

avatar

Фенікс Україна

19 квітня 2014 15:45

заколола правда очі?    галя яреміца молодчина і як журналістка правдива аж занадто!     мітинг в підтримку СДПУшника медведчуковського ,  якого пролобіювала чета Проданів для того щоб закрити зад за розкрадання з бюджету протягом 4 х років --братві Фірташа,  -- МІТИНГ ВИГЛЯДАВ УБОГО,   ТАК САМО ЯК ВИГЛЯДАЮТЬ УБОГО ЛЮДИ  ЯКІ ТАМ ЗІБРАЛИСЬ.....в страстну п'ятницю...грішники

avatar

журналіст

19 квітня 2014 17:15

Не хочеться про цю істоту,яка себе представляє журналістом, писати, яка рідко коли буває тверезою, але про неї ті хто її знає особисто нічого доброго повідомити не може, це вже я зясувала за для того щоб переконатись. Відсутність честі, гідності, поваги, присутність хамства.особливо коли пяна, безвідповідальність, саме це основні риси характеру ій присутні.

  Тепер по суті, ніякого мітингу, як я зясувала у людей, 19 квітня прід СБУ не було і це вже спростовує написану брехню. Вдругій половині дня з метою недопущення провокацій біля приміщення СБУ, знищення державного майна зібралося декілька десятків активних громадян міста, щоб забезпечити правопорядок та безперошкодну діяльність державної установи.

Раніше ще о 12 годині як це було заявлено на передодні 18 квітня, коли відбувалося блокування роботи обласного СБУ, було заявлено про зустріч представників громадських організацій в приміщені Юність Буковини по вул Червоноармійскій. На зустріч з Кіцулом прибули всі бажаючі, як представники громадських організацій так і активні громадяни, даний захід проводився за участю журналістів. На зустрічі біли висловлені дорікання Кіцулу про його попередню роботу на теренах Буковини, задавались конкретні в тому числі і не дуже зручні питання на які начальник СБУ відповів при цьму також наводив конкретні факти і приклади. В результаті обговорення, буловирішено підписати Меморандум та створити Громадську раду при СБУ.

І останнє, що стосується чоропіарщиці, краще б написала, як вона активно працюючи функціонером за заробітну плату в політичній силі Балоги допомогла привести до влади Януковича, як організовувала і сама розклеювала листівки проти тодішнього кандидата від демократичних сил, як виплачувала гроші людям, які також це робили.

 Про себе, я зараз знахожуся за кордоном і колись цій нелюді допомогла  з бомжихи стати людиною, ії навчили писати і коли я бачу що воно витворяє, мене бере смуток і какюсь за гріх який я в свій час допустила, пожаліла. А не дурні люди говорять про прислівя "Ти скільки вовка не годуй, а він в ліс все одно дивиться"

avatar

Колишня подруга

20 квітня 2014 15:39

avatar

Маріанна Антонюк

23 квітня 2014 09:20

а от і "сотня кулявлоб" ! це саме ті хто в часи майдана нічогісьнько не робив путного для країни,це саме ті рекетири-охоронці ринку "Добробут" який належить Бурбаку-Яценюку та землю під який тупо  та без грошей вкрали у чернівчан! Це саме ті хто зараз напялив на себе комуфляж та вдає із себе якихось самооборонців. ФОТО за силкою https://www.facebook.com/photo.php?fbid=699002590158469&set=a.317623734963025.76364.100001462043180&type=1&stream_ref=10

Це ті рекетири від якіи відвернулися Правий сектор,Козаки, справжня Самооборона ,громадьські організації та буковинці! Це саме ті , хто з кланом бурбака-яценюка -федорука розкрадали протягом 18 років місто,займалися контрабандою...і так хочут надалі це робити, і саме ті хто так рвався відправити у відставку генерала Кіцула та видати громаду краю за щось нікчемне))) Ганьба кулі в лоб не полишить ніколи в житті він з нею як бачимо не погано зрісся і живе, от тільки не потрібно відавата що чорне то біле! Бо 12 найманців-рекетирів ринку добробут які видають себе за якусь самооборону ,то не громада Буковини і не самооборона

люди які пишуть замовні статті , не є навіть людьми не те що журналістами! це тварини які продали те що притаманне людині

avatar

Аліна,студентка Чернівці

26 квітня 2014 10:35