Обговорення програми опозиції в Чернівцях проходить без світла, звуку і кондиціонерів

Обговорення програми опозиції в Чернівцях проходить без світла, звуку і кондиціонерів

18.06.2012, 17:26

Сьогодні у Чернівцях проходить обговорення Програми об`єднаної опозиції, повідомляють «Чернівці. Коментарі». Основні тези програми дій на вибори представив заступник=керівника центрального виборчого штабу об`єднаної опозиції «За Батьківщину» Андрій Пишний. Як повідомляє кореспондент порталу «Чернівці. Коментарі», незадовго до початку зустрічі зникло світло у готелі "Буковина", в конференц-залі якого проходить обговорення. Організаторам пояснили, що сталася аварія в міській електромережі. У готелі запустили резервне живлення, однак, система кондиціонування не працює, освітлення та мікрофони працюють з перебоями

Як повідомляє кореспондент BukNEWS, журналісти поцікавилися в Андрія Пишного чи є проблеми з електроживленням випадковістю. "Ну, що ви - це прикра випадковість, - зіронізував пан Пишний. - Стрілялина в по вікнах офісу "Фронту Змін" у Чернівцях - це випадковість. Стрілянина у Вашківцях, внаслок якої є загиблі - теж. І те, що прес-конференцію керівництво УМВС області призначило на цей самий час. що й ми також прикра випадковість. От тільки ближче до виборів цих випадковостей буде все більше. Бо уся нинішня влада, за великим рахунком, це одна прикра випадковість".

Наступну виборчу кампанію, Андрій Пишний охарактеризував, як "військові дії" з боку влади. Адже для чинної влади йдеться вже не про збереження в політичному житті її представників, а про особисту безпеку "сім'ї", що править в Україні.  Тому вона робитиме усе залежне, щоб залишитися безкарною.

 У Андрія Пишного також поцікавилися, чи має він стосунок до телеканалу ТВА і чи впливає на його редакційну політику. На що пан Пишний відповів, що є співвласником каналу. Але насправді бізнесом давно не займається, бо зосередився винятково  на політичній діяльності. А відтак впливати на редакційну політику каналу теж не має можливості.

Щодо ринку "Добробут", про причетність до якого його теж запитали, Андрій Пишний відповів:  "До рину "Добробут" не маю жодного відношення".

1