'Обдзвонили лікарні та поліцію': Футбольна команда 'Буковина' не знає, куди зник її головний тренер

"Обдзвонили лікарні та поліцію": Футбольна команда "Буковина" не знає, куди зник її головний тренер

29.10.2021, 10:20

Футбольна команда "Буковина" залишилась без головного тренера Євгена Коваленка. Водночас з ним не розривали контракт, він чинний до лютого наступного року. Коваленко не приходить на тренування.

Про це Суспільному сказав президент клубу Вадим Заяць.

"В один прекрасний момент у нас зник тренер і підготовку ми проводили вже без нього. Ми не знали, куди він зник. Нібито образився", – сказав Заяць.

Наразі фіксуватимуть неявку тренера й виплачуватимуть зарплатню. Договір розірвуть після того, як матимуть підстави для цього.

Водночас у коментарі Суспільному головний тренер команди Євген Коваленко сказав, що йому повідомили про звільнення, після чого він виїхав з міста. Документів поки не підписував.

"Це з їх боку публічно було озвучено, що я зник. Мені сказали, що я звільнений. Я не покидав команду. Мене усунули за годину до тренування", – каже Коваленко.

Минулого матчу команда виходила під керівництвом помічника тренера. Так працюватимуть до кінця зимової перерви.

"Буковина" виступила з офіційною заявою щодо нібито відставки головного тренера Євгена Коваленка.

Клуб заявляє, що фахівець самовільно залишив команду, хоча раніше Коваленко заявляв, що його звільнили.

"Приємно, що тренер нарешті дав про себе знати - нехай через якесь інтерв'ю. Адже ми відчайдушно намагалися його знайти, обдзвонили всі відповідні служби, лікарні, поліцію - безрезультатно. Те, що з ним все добре, він живий-здоровий - хороша новина.

Погано, що ми не бачимо його на робочому місці. Схоже, що тренер просто залишив команду посеред сезону. На моє переконання, контрактні зобов'язання потрібно виконувати", – сказав президент "Буковини" Вадим Заєць.

Також зазначається, що клуб не шукатиме нового тренера до кінця першої частини сезону.

Додамо, що "Буковина" після 14 турів посідає дев'яте місце у групі А Другої ліги, відстаючи від лідера – "Карпат" – на 20 очок.

Наразі "Буковина" перебуває на 9 місці з 15 команд Другої ліги. Футболісти мають зіграти ще чотири матчі з командами Чайка, Мункач, Рубікон, Дніпро (місто Черкаси).

Джерело: https://www.ua-football.com/ та Суспільне Буковина

1