Каспрук: «Проти міської ради ведеться інформаційна війна»

Каспрук: «Проти міської ради ведеться інформаційна війна»

30.07.2014, 20:52

Минулої ночі у Чернівцях з’явилися десятки плакатів, де заступників Чернівецького міського голови та деяких депутатів міської ради звинувачували у мародерстві. Зокрема, на плакатах зазначається, що О.Паскар, Г.Леонтій, Ю.Ватаманюк, А.Кавуля та В.Дутчак «закупили за бюджетні гроші за значно завищеними цінами неякісні бронежилети, які не захищають від куль, та відправили їх нашим бійцям в зону АТО». Звинувачені у мародерстві чиновники впевнені, що така провокація – справа рук Володимира Бешлея, Олега Сірмана та Василя Продана.

Розклеював листівки син одного з депутатів міської ради, під час його затримання на місці події о 3-й годині ночі раптом з’явився депутат Володимир Бешлей, а також Василь Продан.

Саме Володимир Бешлей був першим з депутатів, хто з’явився на місці події минулої ночі, коли працівники правоохоронних органів з допомогою депутата Андрія Кавулі затримали причетних до розклеювання листівок.

Затримував хлопця, який розклеював листівки депутат міської ради Андрій Кавуля. Хлопець виявився сином депутата Дмитра Сірмана.

- Близько півтретьої ночі мені зателефонував мій колега Унгурян Тарас і повідомив, що по місту несанкціоновано, у недозволених місцях йде розклеювання літератури, де є і моє зображення та неправдиві слова про мене, - розповів Андрій Кавуля. - Я одразу ж на власному автомобілі виїхав у центр міста. На вулиці Головній біля парку я побачив двох хлопців, котрі мали з собою папку, скотч та оці листівки. На моє запитання, яке право вони мають клеїти листівки з моїм лицем, з неправдивою інформацією, вони розгубилися і почали тікати. Я встиг впіймати одного з хлопців, той погодився сісти до мене в машину, після чого пояснив, що просто хотів підзаробити.

Невдовзі на місце пригоди приїхала міліція, а вже за три хвилини по тому там з’явився депутат Володимир Бешлей.

- В брюках, сорочці, туфлях. Початок четвертої. Що пан Бешлей міг робити в таку годину у центрі міста? Тоді він сказав, що ці листівки він особисто надрукував, що це його позиція, - розповів Андрій Кавуля.

Міський голова Олексій Каспрук вважає, що такі звинувачення, про які йдеться у тексті листівок – інформаційна війна проти нього особисто.

- Починається інформаційна війна проти мене, проти міської ради і проти керівників міста, - прокоментував ситуацію Олексій Каспрук. - Поклейка відбувалася вночі, міліція вже затримала кількох хлопців, які цим займалися. Наскільки мені відомо, серед затриманих – син одного з депутатів міської ради.

"Мені дуже прикро, що на заклики бути стриманими у заявах і шоу-акціях деякі мешканці нашого міста не знаходять розуміння того, що сьогодні необережно сказане слово може призвести до соціального збурення", - сказав мер.

Він вважає, що п’ята колона нагнітає обстановку в суспільстві.

Олексій Павлович називає такі дії - нагнітанням обстановки у важкий час.

- Якщо у когось є позиція, то я готовий до публічних дебатів. У нас відбулася сесія по цьому питанню, можна було намалювати плакати, вийти з пікетом під міську раду і там заявляти свою позицію, - зазначив Каспрук. - А розклеювання листівок без підпису, без реквізитів серед ночі робиться не з благою метою. І ці речі – це і є та п’ята колонна, яка нагнітає обстановка в суспільстві».

Нині міліція проводить перевірку. А депутат Андрій Кавуля повідомив, що поки що звертатися в суд не буде – хоче до кінця розібратися у цій справі.

Джерело: chas.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (10)

ПРАВДУ ЛЮДИ В ЛИСТІВКАХ НАПИСАЛИ,ЧОГО ТОДІ ЛАКЕЙ ФЕДОРУКА РЕПЕТУЄ

avatar

Андрій

30 липня 2014 18:17

Перед виборами команда кандилата Каспрука розклеювала листівки на яких був зображенний Мизайлішин з Януковичем. І це було не законно, тим паче, що ща ніч до виборів це забороненно. А зараз ці клеють. Як діти малі, їй богу. Але одні вартують інших.

avatar

Віталій

30 липня 2014 18:25

Ти переплутав чи свідомо брешеш? В ніч перед виборами листівки розклеювала команда твого тезки Михайлішина. Також були схоплені за руку на місці злочину. мі

avatar

До Віталія

30 липня 2014 19:55

Це напевно синок Сірмана з бешлеєм !!!   попались... 

avatar

Дмитро Пожарський

30 липня 2014 23:42

Ті самі котрі  були затримані з нелегальними листівками, в переддень перед виборами на вул. Заньковецькій, чи їхні поплічники зараз займаються тим самим. А чому, тому що  є поняття безкарність. Минув тривалий термін часу, а й по сьогоднішній день по заньковецьким листівках справу не закрито.  а це вже недопрацювання влади.

avatar

mmm

31 липня 2014 00:41

На за те Майдан стояв, щоб в кріслі мера змінити одну дупу на іншу! Ви тіьки подивіться, хто заступники і команда -- майже всі регіАнали! Олексій Павлович, нагадайте, що ви там кричали на мітингах? Владу геть! ПР геть! Люстрація! А самі себе обклали регіАналами і все гаразд...! За 2 місяці вже так НАКОСЯЧИЛИ, що ваші паперєднікі Федорук і Михайлішин,-- віддихають проти вас і вашої каманди рахіАналів! П'ЯТА КОЛОНА СИДИТЬ В МІСЬКІЙ РАДІ, й грабує чернівчан, нехтуючи та плюючи на життя та здоров'я наших хлопців із зони АТО! Щодо чорних листівок, то ви краще згадайте про ваші передвиборчі "білі листвіки" 5 фактів про Порошенка!
Олексій Павлович, якщо ви вважаєте, що опрелюднення правди про закупку ВАШОЮ КОМАНДОЮ за бюджетні гроші по значно завищеним цінам неякісних бронежилетів, які не захищають від куль, та відправити їх нашим бійцям в зону АТО вашою командою є шоу-акціями, то гріш вам ціна!
Андрій Кавуля так "елегантно" затримував громадського активіста, що у нього обличчя та тіло було в крові та синцях, про що свідчить суд-мед експертиза.
І хлопець так із "власної волі" сідав до нього в авто за 100 тис.$, що пірвав собі сорочку на рукаві та спині! Молодці, ГЕНІАЛЬНО!

avatar

Наше Місто

31 липня 2014 05:28

Каспрук О.П., це не слова правди нагнітають обстановку, а ваші антигромадські дії, тендери та закупки сміття, яке ви відсилаєте нашим бійцям в АТО! Наступні похорони в Чернівцях, чи в області - НА ВАШІЙ СОВІСТІ!

avatar

Наше Місто

31 липня 2014 05:44

Опять Вася Продан.

avatar

Опять

31 липня 2014 11:12

Оставь Каспрука в покое - наполеон.

avatar

Продану

01 серпня 2014 18:16

Хочешь Покой??? Пиши заявление на стол.

avatar

Каспруку

01 серпня 2014 21:17