Новий закон про вибори не для нових партій

Новий закон про вибори не для нових партій

24.11.2011, 21:17

Ніхто з депутатів не хоче поступитися місцем просто так. Про це свідчить новий закон «Про вибори народних депутатів». Таку думку сьогодні на прес-конференції висловили представники Чернівецької обласної організації «Україна Майбутнього».

Всі дії депутатів Верховної Ради спрямовані на те, щоб «законсервувати» себе у парламенті. Партія «Україна Майбутнього» стурбована підвищенням прохідного бар’єру, оскільки подолати 5% буде важко. Для молодих і перспективних партій це є принциповим питанням.

Зауважимо. Що на місцевих виборах у Дніпропетровську «Україна Майбутнього» змогла подолати 3% бар’єр, але на парламентських виборах слід очікувати більшої конкуренції з боку крупних партій.

Також слід звернути увагу на опозиціонерів, які по суті є технічними. Таким є Арсеній Яценюк, що на сьогодні не проявляє європейської схильності у політиці, - наголосили сьогодні на прес-конференції висловили представники Чернівецької обласної організації «Україна Майбутнього»

Всю відповідальність за даний закон взяв на себе Яценюк, тому, що робочу групу офіційно очолював Князевич. – представник Фронту Змін.

Як відомо, 17 листопада Верховна Рада прийняла в цілому закон про вибори. «За» проголосували 366 депутатів. БЮТ дав 62 голоси, НУНС – 36.

Закон передбачає заборону виборчих блоків партій, змішану пропорційно-мажоритарну виборчу систему і 5% прохідний бар’єр.



КОМЕНТАРІ (3)

Здається , якщо я не помиляюся, один з тих, що на знімку в депутати пробився від Батьківщини. Совість не мучає ?

avatar

Федора

24 листопада 2011 21:30

avatar

Misha Shmorgun

24 листопада 2011 21:40

Він запроданець смирдючий співучий пи----дючий!! Ганьба!!

avatar

Жора

25 листопада 2011 19:25