Новий прокурор Чернівецької області  Павло Павлюк приїхав наглядати за владою і правоохоронцями, а не співпрацювати  (+відео)

Новий прокурор Чернівецької області Павло Павлюк приїхав наглядати за владою і правоохоронцями, а не співпрацювати (+відео)

16.10.2013, 18:49

Новий прокурор Чернівецької області  Павло Павлюк каже, що прокуратура може співпрацювати зі ЗМІ, громадськістю. А коли йдеться про співпрацю з органами влади, правоохоронними органами,  то тут  органи прокуратури здійснюють нагляд за додержанням законів.

 Як повідомляє кореспондент www.buknews.com.ua, про це Павло Павлюк сказав сьогодні на прес-конференції, відповідаючи на питання кореспондента національного радіо Вадима Пелеха про перспективи співпраці прокуратури з міською і обласною владою у Чернівцях і на Буковині. Питання навіть викликало у нового  прокурора легку усмішку, що видно на відео. 

-          Позиція тут у нас одна якщо правоохоронні органи або будь-яка інша організація додержуються законів, то у нас буде і співпраця, і взаєморозуміння. А  якщо закони порушуються, то такої співпраці і тим більше взаєморозуміння не буде.

Нагадаємо, під час прес-конференції 23.09.2013 народний депутат України Максим Бурбак заявив про те, що тодішній прокурор області Петро Коваль відкрито став на захист Чернівецької облдержадміністрації.

- Бачимо реакцію прокурора області Коваля, який відкрито став на захист Чернівецької ОДА. Він сказав, що є понад 40 резонансних справ, які міліція не розслідує. А зі звіту начальника УМВС в області Демидова я почув, що таких одна – дві. Про решту я не почув. Певно Петро Андрійович став на захист облдержадміністрації, тому що по вказівці від Папієва обласна рада передала з обласної власності в державну приміщення по вулиці Дарвіна. Це Шевченківська прокуратура. Тепер я буду змушений звернутися Генпрокурора Пшонку, щоб він змусив свого підлеглого внести протест на ним самим ініційоване рішення. 

Свою швидку кар'єру в органах прокуратури, яка дозволила йому стати наймолодшим прокурором області в Україні, Павло Павлюк пояснює наполегливою працею.

- Треба дуже-дуже, дуже багато і любити свою роботу.

На уточнююче запитаття це позитив чи негатив для Буковини прокурор віджартувався: 

- Це негативно для тих, хто порушує закон і позитивно для тих, хто його дотримується. 

В практиці призначення на посади в одних регіонах вихідців з інших нічого поганого немає, - переконаний прокурор області. 

Навпаки, це дає можливість переносити кращий досвід роботи з одного місця  в інше. 

- Я вже встиг попрацювати в Запоріжжі, у Києві, на Тернопільщині. Це позитив, який дає можливість принести в нове місце роботи позитивні напрацювання, які ти здобув на попередньому місці роботи. 

Запитали у прокурора також про те, як він проводить дозвілля. 

Прокурор Чернівецької області Павло Павлюк:

- Я ніколи не поєднував свою роботу і свою сім'ю, намагвся завжди оберігати її від свої роботи, бо вона дуже складна і займає багао часу. Можу сказати, що я одружений, є дитина. Сім'я вже мешкає у місті Чернівці. До речі, дуже красиве місто і сім'ї дуже сподобалося. Щодо хобі, то на це майже немає вільного часу. І якщо такий трапляється, то я намагаюся побільше часу проводити з родиною. Трішки часу залишається на заняття спортом. Я люблю плавання. Про те, що в Чернівцях немає басейну я вже знаю. 

Використання даного матеріалу або інформації з даного матеріалу  дозволяється за умови обов’язкового посилання на джерело www.buknews.com.ua! Для інтернет-ресурсів обов'язкове активне гіперпосилання, відкрите для пошукових систем. Гіперпосилання повинне міститися в першому чи в другому абзаці тексту.

1


КОМЕНТАРІ (4)

А ЗА СУДДЯМИ- ХАБАРНИКАМИ ЯКІ ВИНОСЯТЬ НЕПРАВОСУДНІ РІШЕННЯ ВІН НАГЛЯДАТИ БУДЕ? З ЯКОГО СУДДІ ЧИ СУДДІВ ЩО ГЕТЬ СОВІСТЬ ТА ГЛУЗД ВТРАТИЛИ ВІН ПОЧАВ НА БУКОВИНІ ? і чи повиганяє з прокуратури тих районних прокурорів що нічим не відрізняються від вище описаних?

avatar

ЗАКОН

16 жовтня 2013 13:10

а ще для них мабудь треба відкриті заяви писати через українську правду та інтернет,щоб вся держава і світ бачили ,бо вони тут на місцях як лавринович "ніц непомічают" що їм люди пишут....ну немає ніц від людей заяв звернень та скарг

avatar

))))

16 жовтня 2013 13:14

Місто Хернівці у тексті відповіді прокурора це помилка чи стьоб?

avatar

Цікавий

16 жовтня 2013 14:20

шановний пане прокурор області . зберіть всіх районних прокурорів Чернівецької області і запитайте в них скільки є заяв від громадян по суддям,а вірніше "судищам" які винесли незаконні рішення . а ще запитайте в прокурорів ваших підлеглих скільки ними "гальмуються" та "кришують" злочини які вчинили судді . це все шановний обласний прокуроре для того,щоб ваші підлеглі непідсували вам як кажуть в народі "свиню" і не зробили з вас "звезду" інтернету  з тих підстав що на Букоині прокуратура приховує злочини

avatar

Генадій

16 жовтня 2013 16:19