Помітно схудлий Бурбак особисто привіз  майже 500 гектарів землі Новоселицькій громаді (+ВІДЕО)

Помітно схудлий Бурбак особисто привіз майже 500 гектарів землі Новоселицькій громаді (+ВІДЕО)

07.08.2018, 16:14

У Чернівецькій області триває процес передачі земель сільгосппризначення за межами населених пунктів у власність новостворених об’єднаних територіальних громад. Як повідомляє сайт Новоселицької міської ради ОТГ, сьогодні відбулася передача земель сільськогосподарського призначення з державної власності у комунальну. Від сьогодні у власності ОТГ є 500 гектарів землі.

Сьогодні народний депутат України Максим Бурбак разом з керівником Держгеокадастру в Чернівецькій області Юрієм Ватаманюком завітали до Новоселиці.

- Новоселицькій ОТГ передано майже 500 гектарів землі. Це і додаткові надходження до бюджету громади, а відтак і додаткові можливості розвитку. Традиційно вже звернувся до голови громади Марії Нікорич, щоб найкращі землі були надані нашим захисникам, які боронять Україну на Сході, - розповів Максим Бурбак. 

Документи підписали міський голова М. Нікорич та начальник Головного управління Держгеокадастру у Чернівецькій області Ю. Ватаманюк. Також на підписанні були присутні нардеп  Максим Бурбак та голова Новоселицької РДА Євгенія Бойко. Максим Юрійович від останнього візиту, коли «відкривав» центр надання послуг у Новоселиці, став дещо стрункішим, даються взнаки літні клопоти і земельні роботи. А часті візити свідчать, мабуть, про підвищений електоральний інтерес депутата до Новоселиці і прилеглих територій, - повідомив подробиці сайт https://www.rayoninfo.info/. 

 

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Maksym Burbak.

1