Новорічно-різдвяний ранок для дітей

Новорічно-різдвяний ранок для дітей

02.01.2013, 20:01

В рамках святкування новорічно-різдвяних свят, у Центральному Палаці культури міста Чернівці, відбулося відкриття Новорічної ялинки для дітей пільгових категорій. Для дітей виступили колективи міста та ідбулася новорічна вистава за участю Діда Мороза та Снігуроньки.

Після вистави у дзеркальній залі Центрального палацу культури відбулася розважальна програма "Веселі розваги". Діти разом із героями вистави та учасниками художньої самодіяльності Центрального Палацу культури співали новорічних пісень, водили хороводи, брали участь у веселих конкурсах, грали в різноманітні ігри. По завершенню дійства кожна дитинка отримала від Діда Мороза та Снігуроньки солодкий подарунок та мала можливість з ними сфотографуватись біля новорічної ялинки.

Довідка

Ранки проходитимуть з 03 по 12 січня, тричі на день о 10.00, 14.00 год. (для дітей міста) та 12.00 год. (для дітей з районів Чернівецької області).

Всього серед дітей міста та області розповсюджено 3 499 запрошень. З них: 3099 для дітей з м. Чернівців, 400 – з районів Чернівецької області.

Це діти пільгових категорій – з багатодітних сімей, діти чорнобильців та афганців, діти-сироти і позбавлені батьківського піклування, талановиті та обдаровані діти.

Джерело: molbuk.ua

1