Новодністровські депутати шукають захисту від своїх виборців в силовиків! (Додаток: фотокопія заяви)

Новодністровські депутати шукають захисту від своїх виборців в силовиків! (Додаток: фотокопія заяви)

30.04.2012, 21:51

Нагадаємо, що 26 квітня в Новодністровську відбулося народне віче на підтримку міського голови Панчишина Р. На віче громада прийняла резолюцію про відкликання депутатів ради і не пустила останніх на сесію. «Ображені» депутати замість того щоб прийти до громади, прозвітувати про свою роботу і обговорити наболілі в місті проблеми,додумалися до іншого.

А саме, 26.04.2012 року депутати разом з секретарем Новодністровської міської ради Лутчаком М., написали заяву в прокуратуру,міліцію і СБУ. Щоб силовики «розібралися» з їхніми виборцями, які вимагають від них звіт про роботу депутата. Після цієї заяви депутатів, міліція всі вихідні силою,або погрозами по телефону заставляли приходити людей які були на віче в відділення міліції і вимагали від них пояснення. Громада не скриваючи свого обурення і не побоявшись погроз міліціонерів написала декілька скарг на незаконні дії працівників міліції в прокуратуру Сокирянського району.

Дожилися, що дальше?!

Додаток: фотокопія заяви,яку працівники міліції так відмовлялися копіювати на вимоги громадян,тому що їм дали таку вказівку.

1