Новодністровська міськрада замовила найдорожчу комплектацію позашляховика Skoda Kodiaq з панорамним люком за мільйон гривень

Новодністровська міськрада замовила найдорожчу комплектацію позашляховика Skoda Kodiaq з панорамним люком за мільйон гривень

26.12.2018, 11:49

Новодністровська міська рада, що у Сокирянському районі, Чернівецьккої області 21 грудня підписала договір з ДП «Автотрейдінг-Одеса» на закупівлю автомобіля Skoda Kodiaq Style за 1,09 млн грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro.

Згідно з угодою, міськрада замовила позашляховик Skoda Kodiaq комплектації Style 2018 року випуску. На офіційному українському сайті Skoda Auto таке авто коштує від 910 тис. грн до 1,05 млн грн. Комплектація Style в середньому на 37 тис. грн дорожча від базової Ambition. До комплектації Style входить панорамний верхній люк з електроприводом, шкіряна оббивка сидінь, світлодіодні протитуманні фари, відкидні столики, додатковий третій ряд сидінь, віртуальна педаль для багажника, сонцезахисні шторки, круїз-контроль тощо.

Міськрада також додатково замовила комплект зимових шин. Позашляховик мали поставити в м. Вінниця в ДП «Автотрейдінг-Вінниця».

Автомобіль придбають в рамках проекту «Перелік об’єктів соціального призначення м. Новодністровськ за рахунок коштів, фінансування яких здійснюється згідно з титулом будови Дністровської ГАЕС на 2018 рік». В рамках будівництва ГАЕС, яке мають завершити до 2026 року, Новодністровська міськрада замовила оновлення спортивного комплексу «Новодністровської ДЮСШ», будівництво водопостачання до індустріального парку тощо.

На торгах фірма-переможець змагалася з ТОВ «Торговий дім «Євромоторс». Початкові пропозиції учасників становили 1,09-1,10 млн грн, однак під час аукціону фірми знизили їх на 5,5 тис. грн.

Дочірнє підприємство «Автотрейдінг-Одеса» зареєстроване 2002 року в Одесі. Її власником є ТОВ «Автотрейдінг Атолл Груп» бізнесмена Олега Боярина, а директором – Єгор Гладких.

Олег Боярин володіє низкою фірм, які продають автомобілі, зокрема ТОВ «Автотрейдінг-Ужгород», ДП «Автотрейдінг-Львів» та ДП «Автотрейдінг-СТО». Йому також належить завод «Єврокар», що розташований в Закарпатській області.

Джерело: http://lviv.nashigroshi.org/2018/12/26/novodnistrovska-miskrada-zamovyla-najdorozhchu-komplektatsiyu-pozashlyahovyka-skoda-kodiaq-z-panoramnym-lyukom-za-miljon-hryven/

1


КОМЕНТАРІ (2)

Новодністровського мера кришує Бурбак, йому можна.

avatar

Нашиха

26 грудня 2018 11:59

Жесть місто в боргах,а цей мер від партії Порошенка за 1000000 машини купляє?!Докерувалися!

avatar

Василь

26 грудня 2018 12:03