Нові керівники Чернівецької філії Суспільного офіційно розпочали свою роботу

Нові керівники Чернівецької філії Суспільного офіційно розпочали свою роботу

11.12.2017, 17:48

У Правлінні Національної суспільної телерадіокомпанії України розповіли про переможців конкурсу менеджерів і продюсерів філій Суспільного.

Загалом, правління НСТУ обрало 12 менеджерів і 16 продюсерів. Ще 13 філій не мають або менеджерів, або продюсерів, або обох керівників.

У Чернівцях обрано менеджера Ольгу Гришин-Грищук і продюсера Максима Волошина.

Ольга Гришин-Грищук працювала директоркою Чернівецького обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, де займалася стратегічним плануванням діяльності центру, керувала щоденною роботою, планувала й стежила за виконанням бюджету установи, здійснювала кадрову роботу. Вона має досвід у залученні бюджетних та грантових коштів для соціальних проектів. Раніше також працювала регіональною координаторкою руху «Чесно».

Максим Волошин із 2014 року працював головним редактором на Чернівецькому громадському телебаченні, керував редакцією, створенням онлайн-ресурсу, був продюсером низки циклових телепередач та серії журналістських розслідувань. Паралельно з цим керував та продюсував різноманітні медіа-програми.

Як розповіла Ольга Гришин-Грищук, вона вже приступила до своєї нової роботи, нині їх з Максимом Волошиним офіційно представлять колективу. Настрій, зізнається Ольга, оптимістичний, попри те, що добре розуміє, як багато роботи її чекає. З журналістами пообіцяла зустрітися наприкінці цього тижня. 

Колишня керівниця телеканалу Любов Годнюк подякувала колегам за співпрацю. 

Світлина від BukNews.

Фото з Фейсбук

Джерело: https://pogliad.ua/

1


КОМЕНТАРІ (3)

Якісь "шнуркі" без освіти і досвіду прийшли керувати ЗМІ, яке мало би стати провідним в інформпросторі області. Обов,язково прийду подивитися на їхню зустріч з журналістами :)))) Хоча вже зрозуміло, що журналісти будуть мовчати і запопадливо заглядати в очі новітнім керОвникам - щоб не позбутися роботи. 

avatar

Лієву палке вітання!

11 грудня 2017 20:18

Маю достовірну інформацію, що Годнюк запросили на роботу до Києва у центральний офіс НСТУ. І якщо вона погодиться, тоді побачимо кому журналісти запопадливо будуть заглядати в очі.

avatar

НСЖУ

11 грудня 2017 22:29

Чому молоді дарованія не розказують, що мають звільнити 120 людей, роздеребанити приміщення, продати земельні ділянки. Люди 70 років будували, створювали і це для того щоб зараз так бездарно все розвалити   ?

 

avatar

Василь Довгий

11 грудня 2017 22:40