Німці похвалили Яценюка за децентралізацію, якій на Буковині раді не всі

Німці похвалили Яценюка за децентралізацію, якій на Буковині раді не всі

20.09.2017, 19:38

Лідер "Народного Фронту", екс-прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк  зустрівся із Спеціальним посланником Уряду ФРН з питань реформ в Україні паном Ґеорґом Мільбрадтом.  

- Моя сьогоднішня зустріч із Спеціальним посланником Уряду ФРН з питань реформ в Україні паном Ґеорґом Мільбрадтом була майже цілком присвячена питанням децентралізації.

Про це Арсеній Яценюк написав на своїй сторінці у ФБ. 

- Ціную слова підтримки результатів, досягнутих в Украіні. Це складний процес, який ми розпочали в 2014 році і втілюємо разом з Володимиром Гройсманом. За два з половиною роки ми пройшли шлях децентралізації, який ніхто не очікував. Місцеві бюджети наповнені, успішно відбувається добровільне об'єднання громад. Додаткові права і ресурси місцевої влади повинні доповнюватись додатковою відповідальністю перед своєю громадою за витрачені кошти і отримані повноваження. Процес треба продовжувати, - заявив Арсеній Яценюк. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політична безвідповідальність Фищука чи депутатські ігри? 60 тисяч буковинців можуть втратити 20 мільйонів гривень державної субвенції на ремонт доріг, закладів освіти, медицини, культури

1