Ніконов: 'Я оцінюю це так: вони від власного безсилля роблять незрозуміло що'

Ніконов: "Я оцінюю це так: вони від власного безсилля роблять незрозуміло що"

08.10.2013, 21:20

Депутата Чернівецької міської ради від Партії регіонів Володимира Ніконова відсторонили від виконання обов’язків директора департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин у зв’язку зі службовим розслідуванням.

Про це повідомив Ніконов у вівторок. - Мене не звільнили, - розповідає він. - Є розпорядження про моє відсторонення від виконання обов’язків директора департаменту в зв’язку зі службовим розслідуванням. Це – нове подання Олексія Редька без жодних фактів, посилань на якісь факти. Це огульне таке подання без жодної мотивації. Створили комісію… Хочуть працювати – хай перевіряють. Я оцінюю це так: вони від власного безсилля роблять незрозуміло що, пише molbuk.ua.

Нагадаємо, раніше Володимир Ніконов виступив на сесії міської ради з критичною заявою щодо керівника земельної депутатської комісії Олексія Редька. Ніконов заявив, що Редько намагається впливати на робочі процеси земельного департаменту під час підготовки рішень.

Про те, як відбулося представлення нового в.о Бешлея розповіли випадкові свідки, зокрема, репортерка газети "Час" Надія Вірна:

Йшли з Петро Кобевко знімати "Щоденно про злободенне" до департаменту містобудування та земельних відносин про зняття з посади регіонала Ніконова і гризоти в партії і випадково натрапили на таке: 

представлення Михайлішиним молодого дарування Бешлея на посаду в.о. начальника замість Ніконова.

цікаво, що колектив чекав поважних ратушних гостей 30 хвилин. говорили, сміялись. там і тогочасний в.о.  Шиляєв був присутній (судилось йому бути в.о. менше доби). чому має прийти до них Михайлішин не знали. казали тільки, що то мала бути розмова з колективом. і сюрпризом для всіх стало те, розпорядження, яке Михайлішин одразу чи не з порогу зачитав про призначення Бешлея, якого з собою і привів. очільник запитав, чи у присутніх є якісь запитання. ти сиділи сиднем і ні пари з вуст не випустили. Бешлей, поважно так:

- Працюємо в штатному режимі. Ми ж одне одного знаємо.

Ми таки точно знаємо.

Працівники в шоці.

 то ж гризоти тільки починаються. і починаються дуже серйозно. продовження не за горами. на сесії міської ради 31 жовтня - буде гаряче.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Хочу зауважити Ніконову, що в такій же ситуації 2 з половиною роки тому був Федорук, коли за голослівні верески того ж таки Бешлея вкупі з Дудчаком і Чесановим його відсторонили від роботи. А Ніконов слухняно за це проголосував. А зараз пожинає плоди своєї зради. Кожна підлість рано чи пізно знаходить свою відплату. І до юного орла Бешлейониша черга дійде.

avatar

Кирило

08 жовтня 2013 16:50

Всьо уже вирішено. Я нєдоразумєніє 2

avatar

Башлей

09 жовтня 2013 22:50