'Ніхто не знає, що підштовхнуло Льошу до непростих рішень': нардеп Мазурашу з 'групи Павлюка' у парламенті кинувся захищати одногрупника-колаборанта

"Ніхто не знає, що підштовхнуло Льошу до непростих рішень": нардеп Мазурашу з "групи Павлюка" у парламенті кинувся захищати одногрупника-колаборанта

09.06.2022, 19:42

Буковинський нардеп від "Слуги народу" Георгій Мазурашу став на захист депутата Олексія Ковальова, який відкрито заявляв про співпрацю з окупантами на Херсонщині.

Раніше колаборант Ковальов написав на своїй сторінці у Facebook про зустріч із першим заступником глави адміністрації президента росії Сергієм Кірієнком. Він стверджував, що Росія "назавжди" в Херсонській області.

Його колега по партії Георгій Мазурашу на своїй сторінці у Фейсбук виставив пост, у якому вирішив його захистити:

"Мені звісно неприємно чути ті неприємні речі, які звучать сьогодні на адресу мого колеги Олексія Ковальова. І не тільки тому, що з Льошею ми тісно співпрацюємо у прийнятті різних важливих законопоректів. Деякі так звані журналісти відносять нас з ним до однієї групи, яку охрестили "групою Павлюка". Це звичайне перебільшення і спроби видати бажане за дійсне. Але сьогодні я не про це.

Ніхто з нас не знає що підштовхнуло Льошу до непростих рішень, які змінять його життя. Але давайте дочекаємося рішення суду, а не навішуватимемо ярлики огульно.

Льоша Ковальов - тримайся! Якщо ти винен - будеш відповідати по всій строгості закону. Якщо ні - доведеш це в суді!!!! Хочу вірити, що ще не раз прийду в студію твого 4 каналу. як тоді, за день до війни, коли я пророкував, що санкції не діють, а нам треба домовлятися, щоб був мир!!!"

Під постом Георгій опублікував відео із своїм баченням ефективності санкцій проти росії.

Щоправда згодом з'явилося неофіційне повідомлення від депутата Чернівецької міської ради Василя Продана про те, що це допис на фейковій сторінці і насправді Мазурашу ніякої підтримки зраднику не оголошував. 

А 13 годин тому з'явилося також спростування самого парламентаря Георгій Мазурашу:  

Сьогодні громадський помічник і порядна людина Oleh Pavziuk скинув посилання на «матеріал» з інтернет-видання фігуранта на відео, де офомили чергову упереджену маніпуляцію, спираючись на фейкову сторінку Георгій Мазурашу. округ 203 (про ніби мою публічну підтримку сусіда в Раді Олексія Ковальова, чию дивну заяву в ФБ з окупованої території (Херсонщина) поширювали недавно). Не знаю, чи то його заява (або, може, теж хтось від його імені пише), не зміг наразі сконтактувати Олексія, щоби дізнатися, чи то його пост, і як там він взагалі на непідконтрольній території… З часом, напевно, буде відомо. Але тут про інше…
Скільки разів я публічно повідомляв, що це фейкова сторінка - навряд чи можуть бути ще користувпчі ФБ, які хотіли би знати, але не дізнались ще про це:)
Не сумніваюсь, що і фігурант на відео знає, що це фейкова сторінка (а, можливо, навіть якось причетний до її «діяльності», раз так охоче цитує), і точно добре орієнтується, як легко перевірити справжність сторінки (профілю).
Але коли є політичні замовлення і бажання написати щось брехливе і некоректне, - «таку журналістику» не спинити:)))
Думаю, мої виборці та інші мудрі люди спокійно розбираються у такого роду провокаціях і маніпуляціях.
Хто хоче щось дізнатися від мене, спокійно дізнається напряму, у т.ч. тут через мессенджер.
А хто хоче споживати фнйки і брехню, - ну, подивіться поширене відео, послухайте, і подумайте, чи точно ви хочете споживати «матеріали» з «такими коріннями»:))
Дотримуйтесь інформаційної гігієни, як кажуть;)
Борис Михайлович і без цього відео в курсі, як працюють «такі жуоналісти»…
Вже як є…
Головне тепер - аби Бог допоміг нашим Захисникам швидше зупинити і перемогти рашистську агресію!

 Нагадаємо, народний депутат Олексій Ковальов підтримав можливу анексію регіону до росії. Про це він заявив на facebook-сторінці, пише УП

«Учора (7 червня – УП) відвідав дуже важливий для мене, та й для всіх фермерів у нашому краї заході – перший заступник керівника адміністрації президента рф Сергій Кірієнко зустрівся з фермерами Херсонської області. По-перше, заявили, що росія тут серйозно і надовго! По-друге, на зустрічі ми озвучили всі наші питання і побажання. Планується повномасштабна інтеграція аграріїв Херсонщини в економічну модель росії. Гадаю, що скажу не лише про себе, але й про решту учасників зустрічі – люди вийшли з усвідомленням, що росія нас чує і розуміє. Крім аграрних питань обговорювали і статус Херсонської області – повторю, що росія назавжди і щонайтісніша інтеграція з росією вже триває», - повідомив колаборант у своєму дописі. 

У своїй публікації депутат-зрадник також розповів, що окупаційна адміністрація роздала вказівки українським фермерам, що і як їм вирощувати та куди вивозити їхнє зерно для збуту. Він додав, що російські загарбники будуть залучати херсонських підприємців у російську економіку. 

Нардеп виїхав на Херсонщину та зізнався в колабораціонізмі: про кого йде мова

На фото Олексій Ковальов

Що відомо про депутата-зрадника:

На початку квітня Ковальов на своїй facebook-сторінці написав, що поїхав до Голої Пристані на Херсонщині, попри російську окупацію, бо «він має працювати у своєму окрузі».

25 квітня керівництво парламенту заявляло, що не знають, де знаходиться Ковальов і чим він займається.

28 квітня фракція Слуга народу повідомила, що призупинила його членство в партії й фракції, а також звернеться до правоохоронців. Нардеп спілкується з російськими військовими на Херсонщині. За його словами, загрози його життю і здоров'ю немає, що викликало побоювання серед української влади щодо його можливої роботи на країну-окупанта.

3 травня депутати виключили Ковальова зі складу фракції Слуга народу.

Наприкінці 2021 року стало відомо, що депутат від Слуги народу Олексій Ковальов купив  4 канал у екснардепа Дмитра Добродомова.

У грудні 2021 року нардеп спричинив резонансну ДТП на трасі Київ – Одеса.

Джерело: https://cvnews.cv.ua/

 

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua  
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1