'Партія вільних чи невільних каменярів': представлення 'Альтернативи' у Чернівцях нагадало Бурбаку відомий ролик за участі Допи і Гепи

"Партія вільних чи невільних каменярів": представлення "Альтернативи" у Чернівцях нагадало Бурбаку відомий ролик за участі Допи і Гепи

04.07.2020, 16:41

Народний депутат України Верховної Ради двох попередніх скликань Максим Бурбак поділився враженнями від старту нового політичного сезону у Чернівцях. 

- Те, що я побачив під час представлення нового політичного руху, нагадало відомий ролик з Допою і Гепою, де вони обговорюють кислу міну Допи, за яку йому ніхто не дасть грошей, - сказав Максим Бурбак,  відповідаючи на питання ведучого  у програмі «Постфактум» на телеканалі ТВА про нові політичні обличчя. Про це пише www.buknews.com.ua. - Це не представлення амбітної політичної команди, а звіт політсили, яка вже програла вибори. Дай Боже, щоб виграли! Але невже це і є те нове, що нам пропонують? По-перше, це технологія минулого століття, коли спершу створюється громадська організація, потім на її основі партія, з якою йдуть на вибори...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В "Альтернативі" не зізнаються, чи є поміж них "чернівецький Садовий", але надія є

- Не хочу нікого критикувати, але починаючи з 2011 року політичні сили у Черніцях загралися. Досі у Чернівцях була партія розпилювачів бюджету і добивальників міста, тепер замість них хоче зайти нібито альтернативна партія будівельників або вільних чи невільних каменярів. Скільки вже можна годувати людей цим лайном? Продан, який представляє тут інтереси Юрія Борисова, колишнього керівника "Укргазвидобування" часів Януковича, який потім втік з України, це вони все тут роблять.  То тепер у це протистояння зайдуть нові обличчя? Альтернативні, як вони кажуть.

 - Так, багатьох знаю. Забудовник Василь Зазуляк - представник патріотичної політичної сили «Свобода», діючий член виконкому, де розподіляють усі гроші на ремонти. То я, як чернівчанин, можу його запитати: а що ви за п'ять років зробили? Гальмували усе, щоб Каспрук не зробив? Чи гралися у політику з Антоніною Бабюк?

- Далі теж забудовник, пан Мороз – це Народний контроль,  п'ять років в обласній раді. А що вам заважало там займатися справами Чернівців. І презентувати цю "Альтернативу" не перед виборами, а всі п'ять років підряд.

- Побачив там пана Гринюка, потужного бізнесмена, який є постачальником будівельних матеріалів, спортсмена, який має власну команду. Молодець!

- На мою думку, люди, які зробили щось для держави і міста, для себе і свого бізнесу, точно в політику не підуть. Нагадаю, що всі кандидати у депутати місцевих рад повинні задекларувати свої статки і членів сім'ї. Я декларував усе, починаючи з 2010 року, це неоціненний досвід спілкування з НАБУ і НАЗК.

- Якщо Василь Васильович Козак відхопив собі зараз Дністровський район, то навіщо зупинятися, давайте і в Чернівці заліземо. Можна Чернівці теж приєднати до Сокирян, щоб в області взагалі залишилися тільки два района - Дністровський з Чернівцями і Гірський, - пожартував Бурбак, коментуючи інформацію ведучого про те, що головою обласної організації партії "Союз міста і села", яку переформатували в "Єдину Альтернативу" донедавна нібито був заступник голови Сокирянської райради.  Партія була зареєстрована у селі Гвіздівці на Сокирянщині. 

- Громадяни у нас розумні, вони розбираються. Рік тому вони зробили свій вибір, а тепер під час зустрічей бачу, що настрої трохи змінилися, - підсумував Максим Бурбак. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак лякає тотальною партизацією каналізації: керувати громадами будуть не обрані людьми депутати місцевих рад, а їхні партійні керівники

Фото: https://acc.cv.ua/

1