'Подружнє патрулювання': серед буковинських поліцейських - 11 сімейних пар

"Подружнє патрулювання": серед буковинських поліцейських - 11 сімейних пар

23.12.2019, 11:36

На вулицях Чернівецької області патрулюють майже 90 представниць жіночої статі. Причому одинадцять із них заміжні за колегами-патрульними. Про це у відповідь на інформаційний запит 0372.ua повідомили в Управлінні патрульної поліції в Чернівецькій області.

 "В управлінні патрульної поліції в Чернівецькій області проходять службу 324 особи, 87 з них - жінки. В тому числі, серед особового складу одинадцять сімейних пар", - йдеться у повідомленні.
 
У 2018 році Уряд затвердив Порядок забезпечення Державною іпотечною установою поліцейських та осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту житлом на умовах фінансового лізингу.

"Прийнятий Порядок спрямований на поліпшення житлового забезпечення та соціального захисту поліцейських та осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, що буде ефективним стимулом для сумлінного виконання ними службових обов’язків", - йдеться на Урядовому порталі.

Як розповіли буковинські правоохоронці, серед патрульних області подані три заявки на придбання житла на умовах фінансового лізингу, проте рішення щодо них ще не прийняте. 

"На розгляді в Державній іпотечній установі перебувають документи трьох заявників, відправлені на початку вересня. На сьогодні рішення по жодній квартирі Державною іпотечною установою не прийнято", - зазначили у пресслужбі.

 

Джерело: 0372.ua

1