«Я люблю Україну!» Гурт «ТІК» і Іван Рибак привітали Кіцмань і Стару Жадову зі славними ювілеями

«Я люблю Україну!» Гурт «ТІК» і Іван Рибак привітали Кіцмань і Стару Жадову зі славними ювілеями

13.07.2019, 13:40

Славному місту Кіцмань виповнюється 606 років.

Найщиріші вітання всім його жителям! Добра, миру та злагоди вам та вашим родинам. Нехай ваші оселі будуть наповнені додстатком, щастям та радістю. Нехай здійсняться всі плани та задуми. Переконаний, спільними зусиллями ми зможемо зреалізувати ще більше хороших справ на благо розвитку міста та громади. Зі святом вас, кіцманчани! - побажав землякам народний депутат України Іван Рибак. 

З нагоди свята у центрі міста Кіцмань відбулася виставка робіт учнів художньої школи. Разом із кіцманчанами вшанували пам`ять видатного українського діяча Тараса Шевченка та привітали переможців мистецького фотоконкурсу «Я люблю рідне місто».

Запальний гурт «ТІК» вітає буковинців у Кіцмані!

  - Дякую гурту «ТІК» за щирі пісні, запальні танці та неймовірну атмосферу на святі у місті Кіцмань. Особливо запам’яталось, коли всі присутні на стадіоні жителі та гості краю разом заспівали пісню «Я люблю Україну!» Слава Україні! З Днем міста, кіцманчани! - сказав Іван Рибак. 

 

Храмове свято відзначає також село Стара Жадова, якому в цей день виповнюється 529 років.

Народний депутат України Іван Рибак привітав всіх присутніх жителів громади, побажав кожному міцного здоров`я, Божого благословіння, миру та добра.

Також за дорученням Голови Верховної Ради України за сумлінну працю, високий професіоналізм та заслуги перед українським народом Іван Рибак вручив Грамоту ВР виконуючому обов`язки старости села Стара Жадова Савчуку Івану Васильовичу.

1