Бурбак знає, від чого залежить вирішенні нагальних проблем мешканців Заставнівщини

Бурбак знає, від чого залежить вирішенні нагальних проблем мешканців Заставнівщини

08.07.2019, 17:05

Сьогодні народний депутат України Максим Бурбак працює в Заставнівському районі - селах Васловівці, Малий Кучурів, Юрківці. 

- Дякую людям, що попри свої клопоти виділяють час на зустріч. Звітую про зроблену за 5 років роботу. Вислуховую проблеми. Здебільшого у вирішенні нагальних проблем багато залежить від ініціативності та активності місцевої влади, - поділився враженнями від зустрічей Максим Бурбак. 

- Наприклад, для Малого Кучурова завдяки спіпраці з місцевою владою вдалось залучити майже 2,5 млн грн. У школі відремонтували опалення, замінили покрівлю. Ведуться роботи з утеплення шкільного фасаду. У будинку культури встановили енергозберігаючі вікна та міжкімнатні двері. Зараз актуальним для села є питання встановлення сучасного опалення та заміни покрівлі у БК.

- Багато вдалось зробити і в Юрківцях. Зокрема, у Юрковецькій школі замінили систему опалення, зробили нове перекриття, встановили енергозберігаючі вікна та двері. За минулі півтора роки в самі лише Юрківці на об’єкти соціальної інфраструктури вдалося залучити майже три мільйони гривень, а на всю Юрковецьку ОТГ – понад сім мільйонів. Ця ОТГ, як і всі інші об’єднані громади області, також отримала землю сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів. Зроблено чимало. Але попереду - ще більше!

- Кожна зустріч не обмежується обговоренням лише місцевих проблем. Щоразу наголошую на необхідності завершення реформи децентралізації. І найголовніше, разом маємо протистояти російсько-регіоналівському реваншу, на усіх рівнях влади і під якими б вони партійними кольорами не ховались, - розповів Бурбак. 

1