'Жители Луганщины надеятся на Вас и просят помочь': учасники АТО вдячні Бурбаку  за кошти на придбання квартир  і просять побудувати 42 кілометра залізниці в Луганській області

"Жители Луганщины надеятся на Вас и просят помочь": учасники АТО вдячні Бурбаку за кошти на придбання квартир і просять побудувати 42 кілометра залізниці в Луганській області

20.10.2018, 10:59

Народний депутат України Максим Бурбак разом з членами Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю  та учасниками АТО, які є одночасно внутрішньо переміщеними особами (АТО ВПО), мали брифінг у Верховній Раді.

- Найголовніше, ці люди хотіли публічно подякувати Комітету за допомогу і показали усім зневіреним учасникам АТО ВПО, що допомога від держави є і вона реальна, - розповів про захід у стінах Верховної Ради України парламентар з Чернівецької області Максим Бурбак. -  Цього року 49 людей купили собі житло. Наприклад, сім'я Ірини Пасєки, чоловік якої в минулому луганський шахтар пенсіонер, пройшов АТО, купили житло у Львівській області. Тепер очікують у новій оселі народження онуків. Владлен Пахолка з Донецька, старшина батальйону спецпризначення НГУ "Донбас", зміг купити житло на Київщині.

- В бюджеті наступного року ми плануємо передбачити для цієї категорії людей 200 млн грн. Це набагато більше ніж цьогоріч. Саме з такою ініціативою звернувся наш Комітет до Уряду, - додав народний депутат. 

 Водночас  голова громадської організації "Громадський рух учасникiв АТО та громадян з тимчасово окупованоi територii" Микола Греков, подякувавши, звернувся до Максима Бурбак з наступною проблемою.  

Николай Греков Спасибо Вам Максим Юрьевич, и будет очень хорошо если Вы поможете построить 42 километра железной дороги в луганской области которые свяжут южную и северную часть Луганщины!!!

- Жители Луганщины надеятся на Вас и просят помочь области!!!!

- Как Вы помогли #АТОВПО в жилищном вопросе, так Мы Вас просим вмешаться в вопрос инфраструктуры области!!!!

1