Авто вилетіло на узбіччя і збило трьох людей, які стояли біля поліклініки. Очевидці про ДТП у Чернівцях

Авто вилетіло на узбіччя і збило трьох людей, які стояли біля поліклініки. Очевидці про ДТП у Чернівцях

30.01.2018, 16:18

Як розповіли очевидці ДТП журналістам Інформаційного агентства АСС, позашляховик миттєво вискочив з проїжджої частини на узбіччя, зачепив декількох людей, і зупинився аж біля самих воріт поліклініки. 

Найбільше постраждала жінка, працівниця поліклініки, її швидка допомога відвезла до лікарні. Як повідомив нам директор Чернівецького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Єленєв, у постраждалої - підозра на струс головного мозку. 

Позашляховик на номерах Великої Британії, руль з правого боку.

"Машина летіла на шаленій швидкості, і, щоб уникнути зіткнення з маршруткою, яка якраз пропускала пішоходів, водій змушений був виїхати на узбіччя. Авто протаранило трос, який огороджував територію, у нього тріснуло колесо, це зупинило його рух і врятувало декілька життів. Бо там, біля поліклініки, на зупинці, в той час було дуже багато людей. Це щастя, що ніхто не загинув" - розповів очевидець журналістам ІА АСС. 

Водія позашляховика, який став причиною ДТП, з місця пригоди забрали патрульні. Там зараз працюють слідчі, опитують свідків. 

Джерело:   http://acc.cv.ua/ Фото: https://pogliad.ua/

 

1