Нардеп Тіміш обіцяє сприяти будівництву нового корпусу сучасної школи в Тисовцях (оновлено)

Нардеп Тіміш обіцяє сприяти будівництву нового корпусу сучасної школи в Тисовцях (оновлено)

12.12.2017, 20:13

Великокучурівська громада є однією з найбільших в Чернівецькій області. Багато позитивних зрушень відбулось після об’єднання, окрім єфективного використання державної субвенції, громада ще й вигравала проекти міжнародних донорів, активно вміє залучати до спільних проектів місцевих підприємців.

- За рахунок субвенцїї, спільно з керівництвом нам вдалося за останні два роки посприяти будівництву спортивного майданчика зі штучним покриттям, придбана необхідна для комунального господарства техніка, незабаром піде фінансування на капремонт дитсадка в селі Снячів.

 Про це парламентар Г.Тіміш написав на своїй сторінці у ФБ

- В Тисовцях разом з головою ОТГ Тодеренчуком Василем і старостою села Ковалем Василем завітали в Тисовецьку школу. За нашим сприянням, на радість учнів, керівництво школи придбало новий, сучасний комп’ютерний клас. Але найбільшою проблемою для громади, є відсутність нормальних умов навчання і виховання. Школа в 360 учнів розміщена в корпусах сторічної давнини, що розкидані по селу, навіть приміщення сільради прийшлось віддавати під учбові кабінети!

- З нового бюджетного року будемо підтягувати сили для будівництва нового корпусу сучасної школи, на якій батьки, вчителі і діти чекали десятки років! - пообіцяв народний депутат України Г.Тіміш

Світлина від Григорія Тіміша.

А ще парламентар розповів у чому, на його думку, секрет успіху будь-якого ОТГ?

- Думаю що в вмінні знаходити самим додатковий ресурс і в нестандартності підходу до господарювання. В таких ось акуратно складених ящиках, з відповідним написом, в Великокучурівській громаді комунальники складають пісок для підсипання біля дороги. Так він довше зберігається, не примерзає, учасники дорожнього руху в складних погодних умовах легше їх знаходять. Гарний приклад, якісний підхід до роботи і обслуговування автошляхів! Молодці!

Світлина від Григорія Тіміша.

 

1