'Солідарність' сьогодні була на диво солідарна з 'Опозиційним блоком': Ванзуряк розкритикував депутатів обласної ради і подякував депутатам міської

"Солідарність" сьогодні була на диво солідарна з "Опозиційним блоком": Ванзуряк розкритикував депутатів обласної ради і подякував депутатам міської

07.12.2017, 22:15

 Координатор Руху Нових Сил Михайла Сааашвілі в Чернівецькій області Роман Ванзуряк прокоментував результати голосування на сьогоднішніх сесіях Чернівецьких обласної та міської рад

- Чернівецька обласна рада провалила голосування за звернення депутатів до Верховної Ради та Президента щодо останніх подій в Києві 5 грудня 2017 року, що пов’язані з арештом Михайла Саакашвілі. Мене щиро дивує така позиція облради – незважаючи на те, що там достатньо опозиційних сил, у них, на жаль, поганий диригент. Я вкотре переконуюсь, що це скликання депутатів не має своєї думки, і консолідовано протягує тільки "шкурняки" свого керівника-"опозиціонера". 

Про це Роман Ванзуряк написав на своїй сторінці у ФБ. 

- "Солідарність" сьогодні була на диво солідарна з Опозиційним блоком – і ті, і інші вирішили просто не голосувати. Як результат – питання про звернення до Верховної Ради та Президента навіть не було включене в порядок денний. 

- Тож, не дивлячись на ширму опозиційності, якою прикривається голова обласної ради, насправді Буковиною керують люди, головне прагнення яких – вислужитися перед чинною владою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати Чернівецької обласної ради не погодилися захищати Саакашвілі (ОНОВЛЕНО)

- Натомість я щиро вдячний депутатам Чернівецької міської ради, котрі сьогодні підтримали відповідне звернення, продемонструвавши єдність у питанні щодо засудження дій Президента. Також дякую тим небагатьом у обласній раді, хто проголосував "за". Це вселяє надію, що нашу країну ще можна якось змінити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернівецька міськрада засудила спробу затримання силовиками Саакашвілі (+коментар Ольги Мотуляк)

 

ДОВІДКОВО:

Чернівецька міська рада підтримала пропозицію депутатів та ухвалила рішення про звернення до Верховної Ради та президента України Петра Порошенка з вимогою дати оцінку подіям щодо спроби затримання правоохоронцями лідера РУХУ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі.

"Такі, як і попередні, дії влади по відношенню до опозиції є нічим іншим, як злобою і помстою влади за багатомісячну критику дій влади, за боротьбу проти корупції, за відстоювання інтересів народу, вимог Революції Гідності. Ці дії державної влади є нелогічними, бездумними і без аналізу їх можливих наслідків і вони мають явні ознаки злочинної діяльності проти української суверенності та вже отримують негативну оцінку міжнародного співтовариства, дипломатичних представництв ряду держав.

Ми, депутати Чернівецької міської ради, звертаємося до Верховної Ради України, Президента України п. П.Порошенка щодо негайного втручання в ситуацію, пов’язану із арештом М.Саакашвілі, розгляду і аналізу всіх проблем з дотримання українського законодавства і прав людини та негайного припинення наступу влади на демократію і основні завоювання Революції Гідності", - йдеться у заяві депутатів.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Цирк шапито,Рома,уже задрал всех.Шел бы ты работать.И не забудь на обед подкупить галстуков для своего клоуна.

avatar

Антракт

08 грудня 2017 06:40

Цей Ромко -- чудо горохове. Колись я шкодував, коли його замінили на посту голови ОДа, а тепер чимраз більше розумію, що пацан -- не державник

avatar

міхал

08 грудня 2017 21:55