Продан не бачить сенсації у тому, що в квартирах його сім’ї прописані партнери Фірташа Борисов і Спектор (+ВІДЕО)

Продан не бачить сенсації у тому, що в квартирах його сім’ї прописані партнери Фірташа Борисов і Спектор (+ВІДЕО)

06.12.2017, 15:45

Секретар Чернівецької міськради Василь Продан не вбачає жодної сенсації у тому, що в квартирах його сім’ї прописані бізнес-партнери олігарха Дмитра Фірташа Юрій Борисов та Олександр Спектор.

Про це він заявив сьогодні на брифінгу в міськраді. 



Зокрема, відповідаючи на запитання журналістів, він заперечив інформацію про те, що екс-глава "Укргазвидобування" Юрій Борисов є втікачем.

"Абсолютна неправда, що він втікач, на відміну від теперішніх керівників "Укргазвидобування", які були і рік, і два тому, стосовно яких відкриті кримінальні провадження. По Юрію Борисову жодних справ не відкрито. Хоча, якби був хоч якийсь привід, я вас запевняю, що відкрили б", - сказав він.

"Абсолютно якась висмоктана з пальця сенсація, що мій друг прописаний у мене вдома. Тобто, що в тому є поганого?", - додав Продан.

Окрім того, секретар розкритикував народного депутата Максима Бурбака, який "замість того, щоб вирішувати дуже важливі бюджетні питання на рівні України, по 30 хвилин на ефірах розповідає про довідку щодо прописки Борисова і Спектора".

"Ну скажіть будь ласка, це рівень народного депутата? В чому сенсація? Що в мене прописаний мій друг?", - додав Продан.

Раніше повідомлялося, що нардеп Максим Бурбак оприлюднив інформацію про те, що екс-керівник державного підприємства "Укргазвидобування", бізнес-партнер бізнесмена Дмитра Фірташа Юрій Борисов прописаний у квартирі народного депутата від фракції "БПП" Оксани Продан.

Джерело: molbuk.ua

1