Каспрук: 'Коли мене викликають в суд, я іду в суд, а не збираю людей, щоб мене туди не пустили'

Каспрук: "Коли мене викликають в суд, я іду в суд, а не збираю людей, щоб мене туди не пустили"

05.12.2017, 22:08

Сьогодні на засідання виконкому Чернівецької міської ради прийшли громадські активісти, депутати міськради, чернівчани, які хотіли почути позицію міського голови Олексія Каспрука щодо сьогоднішніх протестів у Києві та спроби арешту правоохоронцями  опозиційного політика Михеіла Саакашвілі.

«У 2013-14 роках ви жорстко засуджували дії влади. Сьогодні ви вибрали таку позицію, що ви хочете відмовчатися. Ви не дали чіткої відповіді – чи підтримуєте протестуючих у Києві? Чи засуджуєте ви політичні репресії? Чи засуджуєте ви дії влади, які сьогодні повторюють дії партії Регіонів і режиму Януковича. Як керівник міста дайте чітку відповідь: так, або ні», – звернувся до Каспрука голова фракції «Свобода» у міськраді Андрій Ілюк.

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК, ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА: «Якщо ви хочете, щоб я сказав вашими словами, то я цього робити не буду. Я вважаю, що будь-який громадянин України, будь-яка людина, яка знаходиться на території України має виконувати рішення органів влади. Все крапка. Коли мене викликають в суд, я іду в суд, а не збираю людей, щоб мене туди не пустили».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівцях на засіданні виконкому прихильники Саакашвілі, заступник Каспрука і секретар міськради виступили проти затримання політика

У Чернівцях зібралися на мирний пікет в підтримку Саакашвілі (ОНОВЛЕНО)

Бурбак побачив зв'язок між діями Саакашвілі і реваншем прихильників Януковича у Чернівцях

За матеріалами http://times.cv.ua/ https://bukovyna.tv/

1