У Чернівцях на засіданні виконкому прихильники Саакашвілі, заступник Каспрука і секретар міськради виступили проти затримання політика

У Чернівцях на засіданні виконкому прихильники Саакашвілі, заступник Каспрука і секретар міськради виступили проти затримання політика

05.12.2017, 16:06

У Чернівцях понад 20 прихильників екс-глави Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі прийшли на засідання виконавчого комітету, щоб висловити свою підтримку політику, якого сьогодні затримали правоохоронці у Києві.

Активісти "Руху нових сил" зайшли до сесійної зали та виступили з трибуни.

Також слово взяв секретар Чернівецької міськради Василь Продан, який заявив про "неприпустимість залучення правоохоронних органів до політичної боротьби".

"Вважаю, що в Україні не можна так робити. Це неприйнятні дії, коли політичні питання вирішують через правоохоронні органи. Тобто, якщо є якісь запитання до нього як політика - вирішуйте політичними методами. А застосовувати правоохоронні органи вважаю абсолютно неправильним, недоцільним і небезпечним", - сказав Продан.

Крім того, заступник міського голови Володимир Середюк у своєму виступі з трибуни висловив слова підтримки Міхеілу Саакашвілі.

"На мою суб’єктивну думку - я зараз говорю не як посадовець, а як українець і чернівчанин, - всі заходи, які здійснюються в рамках тих чи інших проваджень, мають здійснюватися виключно цивілізовано і згідно чинного законодавства. Якщо є якісь зауваження чи погрози стосовно недотримання закону будь-ким, це має здійснюватися в межах чинного законодавства", - сказав Середюк.

Водночас він сказав, що у Києві у заходах на підтримку Саакашвілі не беруть участь "проплачені люди".

"Я особисто знаю приблизно сотню людей, які там присутні. Хочу вам офіційно заявити, що жоден з них кошти за участь у заходах не брав", - сказав заступник мера.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

Пане прокладка, прихильників було більше 50 чоловік. Щось ви навіть рахуєте, так само як ваш "папік"???.

avatar

Юрій

05 грудня 2017 16:56

Цікаво чи докотились гроші курченка до чернівців?  чи тут лохів кинули. і в києві все потратили?

avatar

вчитель

05 грудня 2017 18:28

А чого цей заступник мера в кабінеті ще, а не в наметах. костюмчик - зарплата за рахунок чернівчан.  продан друг. бариги погані. риги хороші...

avatar

3 поверх

05 грудня 2017 18:32