У Чернівцях зібралися на мирний пікет в підтримку Саакашвілі (ОНОВЛЕНО)

У Чернівцях зібралися на мирний пікет в підтримку Саакашвілі (ОНОВЛЕНО)

05.12.2017, 15:42

Громадські активісти, учаники АТО та просто небайдужі буковинці сьогодні зібрались у Чернівцях в будинку з левами з вимогою до голови обласної ради та голови обласної державної адміністрації публічно дати оцінку діям Президента щодо арешту Михайла Саакашвілі. Ми хочемо чітко почути свою позицію – ви з людьми чи з владою? За чи проти політичних переслідувань?

 Про це на своїй сторінці у Facebook написала голова Чернівецької міської організації РНС Ольга Мотуляк.

За її словами, замість того, щоб виконувати свої обіцянки, Порошенко вдається до розправ над політичними опонентами. Хочемо запитати у Президента: він вже завершив АТО, яке мало тривати години, а не роки? Замість того, аби зосередитись на реальних ворогах, він бореться зі своїм особистим опонентом.

Чи приходила ось так СБУ до когось із сепаратистів? До Медведчука? Ми стоятимемо на захисті демократії та прав на свободу до останнього!

 Депутат Чернівецької обласної ради Віталій Захарюк та депутат Чернівецької міської ради Іван Гончарюк зареєстрували проекти рішень про звернення депутатів місцевих рад до депутатів Верховної ради та Президента України, в якому йдеться про те, що дії влади по відношенню до опозиції є нічим іншим, як злобою і помстою влади за багатомісячну критику дій влади.

  На сесіях міської та обласної рад побачимо, хто з депутатів голосуватиме за це рішення, а хто ні. І тоді всім стане зрозумілим, хто з чернівецьких обранців є прислужником влади, а хто відстоює інтереси народу, - підкреслила у ФБ Ольга Мотуляк. 

Нагадаємо, У Саакашвілі в квартирі відбувається обшук: екс-президенту Грузії вручили підозру. Ванзуряк закликав буковинців не допустити розправи над політичною опозицією

ГПУ і СБУ затримали Саакашвілі: Луценко заявляє, що екс-президент Грузії фінансував свої акції за російські гроші

Прихильники Саакашвілі витягли його з машини правоохоронців: Тимошенко засудила політичний терор проти екс-президента Грузії

ТАРАС ВОЛОВІДНИК, ПІКЕТУВАЛЬНИК: «Усі прекрасно бачили, як сьогодні затримали Саакашвілі. Двічі президента Грузії, опозиціонера. Влада боїться його після недільного маршу. У країні немає ніяких змін, усі фейкові реформи. Ми хочемо, щоб керівництво області дало чітку оцінку діям влади у Києві, як вони відносяться до цього. І чи будуть вони підтримувати владу, чи будуть все таки з народом».

Пікетувальник: «Піднімаємся до голови ОДА».

Секретар: «Їх немає, ні голови ОДА, ні голови обласної ради, ні заступників».

ВАСИЛЬ САВЧУК, ПІКЕТУВАЛЬНИК: «Я прийшов із позицією того, що відбувається в Україні. Сьогодні затримали Саакашвілі, а завтра прийдуть за нами. Я вимагаю імпічменту Президента, бо він себе вичерпав».

Пікетувальник: «Йдемо до міського голови та заступників», - повідомляє https://bukovyna.tv/

 У Чернівцях зібралися на мирний пікет в підтримку Саакашвілі

1