Власенко побачив, що чернівецьких депутатів менше цікавить стратегія розвитку міста

Власенко побачив, що чернівецьких депутатів менше цікавить стратегія розвитку міста

03.12.2017, 16:18

Народний депутат від фракції "Батьківщина" Сергій Власенко дав оцінку роботі позачергової сесії Чернівецької міськради, під час якої відбулося обрання секретаря ради.

Зокрема, у коментарі журналісту molbuk.ua він сказав, що це була "точно не найгірша сесія, на якій він був присутнім".

"Я багато чув до мого візиту до Чернівецької міськради. Я не знаю, що буде після. Але якщо взяти саме вчорашню сесію, то це була точно не найгірша сесія, на якій я був присутній. Я деколи відвідую сесії навіть селищних рад. І це точно була не найгірша сесія, і, в принципі, з точки зору процедури - у нормальний спосіб розглядалися питання", - сказав Власенко.

"Були певні дискусії, запитання. Але приймались рішення. Можна багато сперечатися щодо виборів секретаря, але це рішення, яке запускає роботу ради. Але при цьому приймалося, наприклад, рішення щодо додаткового фінансування водоканалу на 4,1 млн грн. Прийнялося рішення по теплокомуненерго. Після цього рішення я був змушений виїхати в Новоселицьку громаду, бо я і так зрушив усі плани. А коли я повернувся і знов відвідав сесію, то якраз обговорювали з німецькими та швейцарськими спеціалістами комплексний план розвитку міста", - сказав він.

Водночас він зауважив, що депутати Чернівецької міськради "з меншим інтересом" слухали іноземних спеціалістів, які доповідали щодо комплексного плану розвитку Чернівців.

"Хоча, якщо чесно - коли обговорювали комплексний план, то помітив, що депутати з меншим інтересом слухали його. Не тому що вони такі погані. Просто ми ще відповідно до нашої загальноукраїнської політичної культури ще не звикли слухати отакі стратегічні речі", - сказав Власенко.

Джерело: molbuk.ua

1