Гройсман відреагував на звернення  міжфракційного депутатського об’єднання «Буковина»

Гройсман відреагував на звернення міжфракційного депутатського об’єднання «Буковина»

01.12.2017, 22:34

Магістраль Київ–Чернівці реконструюють наступного року. Про це прем'єр-міністр повідомив сьогодні, 1-го грудня, під час засідання Уряду. 

- Реакція Прем‘єр-міністра Володимира Гройсмана на наше звернення від 6 жовтня 2017 року до голови парламентського Комітету з питань бюджету не змусила себе довго очікувати. Магістраль Київ -Чернівці почнуть реконструювати вже наступного року, - прокоментував новину народний депутат України Іван Рибак

"Ми маємо у наступному році при будівництві українських доріг віддати найважливіший пріоритет безпеці. Вистачить, коли люди гинуть на дорогах, тому що немає розмітки, освітлення, нормальних переходів безпечних, розділення щодо зустрічного руху. Це все – недоліки, яке має дорожнє господарство ще з радянських часів, – цитують журналісти ІА "А.С.С." слова В. Гройсмана. – Окремо хотів би привернути увагу до магістралей, які зв'язують всю Україну. Ремонт укрїнських доріг буде відбуватися по всій території України. Ми вийшли на системну роботу відновлення доріг. Але окремі проекти я би хотів визначити: буде реконструйована дорога з Києва до Чернівців, Харків-Суми – це схід країни, з Балтики аж на південь країни: мова про 7 областей". 

Посадовець зазначив, що на цей проект у 2018-му році призначили 4 мільярди гривень. 

"Як тільки настануть нормальні погодні умови, техніка вийде на масштабне дорожнє будівництво", – додав Володимир Гройсман. 

Щодо нагального ремонту дороги загального користування національного значення Н-03 на ділянці Чернівці – Хмельницький – Київ неодноразово зверталися до Уряду депутати міжфракційного депутатського об’єднання «БУКОВИНА».

Як бачимо, їхні звернення прочули і збільшили асигнування Державному агентству автомобільних доріг України в Державному бюджеті на 2018 рік.

Джерело: http://acc.cv.ua/ 

1