Справу про підкуп виборців депутатом Біликом передадуть до суду

Справу про підкуп виборців депутатом Біликом передадуть до суду

01.12.2017, 17:12

Народний депутат України Максим Бурбак повідомив про завершення розслідування справи депутата міськради Білика.

 Про це повідомляє кореспондент BukNews.

- Розумію, що у міській раді  два роки свідомо вбивали довіру до громадської думки, підривали авторитет громадських діячів.  Спостерігаючи за тим, що відбувається у сесійній залі, на що перетворилися сесії міської ради, всі врешті вирішили, що туди взагалі не варто ходити. Після того, як депутати Чернівецької міської ради обрали собі за секретаря Василя Продана, «диванна сотня» почала закидати, нібито «Народний фронт» не справився зі своєю основною функцію. Так нібито у місті більше  ніхто крім нас не повинен боротися з бандою Фірташа-Продана. Тільки «Народний фронт» повинен це робити. Хочу офіційно заявити, що це не є основною функцією нашої політичної сили.   

- Мені також закидали, нібито я не дотримав слова, не довів до логічного кінця справу про скупку голосів виборців у Чернівцях Ростиславом Біликом. Показую вам відповідь на моє депутатське звернення  із Генеральної прокуратури України. Згідно з цим документом, Генеральна прокуратура України ще 29 листопада 2017 року дала доручення слідчим ГУНП повідомити підозрюваному Білику Ростиславу та його захиснику про завершення досудового розслідування його справи й надати їм доступ для ознайомлення з матеріалами досудового розслідування.

- Тепер у них є визначени законом терін для ознайомлення з матеріалами справи для подальшого розгляду справи у суді. Те, що я обіцяв – довести справу до суду – я виконав. Тепер справа за судом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Борисов, партнер Фірташа, який переховується за кордоном, прописаний у квартирі Оксани Продан – дружини секретаря Чернівецької міської ради

1