У Магалі  незаконно видобували артезіанську воду

У Магалі незаконно видобували артезіанську воду

30.11.2017, 14:04

Працівники управління захисту економіки припинили незаконний видобуток корисних копалин (ФОТО)

На даний час підприємцю повідомлено про підозру, а матеріали з обвинувальним актом направлено до суду. Правопорушнику може загрожувати до 5-ти років позбавлення волі

Оперативники Управління захисту економіки в Чернівецькій області Нацполіції викрили факти незаконного видобування артезіанської води. Протиправну діяльність організував підприємець з села Магала  Новоселицького району. Не маючи спеціальних дозволів, бізнесмен видобував воду, фасував, а потім реалізовував на території області.

В межах кримінального провадження оперативники управління захисту економіки та слідчі поліції Чернівецької області провели санкціоновані обшуки та вилучили речові докази, які свідчать про злочинну діяльність.

На даний час горе-підприємцю повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 240 (Порушення правил охорони надр) КК України. Матеріали справи з обвинувальним актом скеровано до суду.

За незаконний видобуток води зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років, з конфіскацією незаконно добутого та знарядь видобування.

 Управління захисту економіки в Чернівецькій області ДЗЕ Національної поліції України

Світлина від BukNews.

 Світлина від BukNews.

 Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

 Світлина від BukNews.

 

1