На реконструкцію перинатального центру у Чернівцях вже витратили 78 мільйонів гривень

На реконструкцію перинатального центру у Чернівцях вже витратили 78 мільйонів гривень

21.11.2017, 16:50
20 листопада на об’єкті реконструкції обласного перинатального центру була проведена виїзна робоча нарада. Під час наради було оглянуто хід реконструкції та обсяг вже проведених робіт у приміщенні майбутнього перинатального центру, зокрема, монтування сучасної системи постачання медичного кисню у неонатальні реанімації.
 
Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.
 
Станом на 20 листопада на даному об’єкті виконано будівельних робіт на суму 77 мільйонів 966 тисяч гривень, у тому числі 23 мільйони гривень витрачені у 2013 році на придбання медичного обладнання. Основний обсяг будівництва здійснили у поточному році на суму 35 мільйонів 560 тисяч гривень.
 
Наразі для введення будівлі в експлуатацію необхідно завершити внутрішні оздоблювані роботи, прокладання внутрішніх та зовнішніх інженерних мереж, провести заміну ліфтів, здійснити придбання та монтаж дизель-генераторної, провести роботи з благоустрою території тощо. Окремо стоїть питання доукомплектування пологодопоміжного закладу сучасним медичним обладнанням.
 
Олександр Фищук висловив сподівання, що до кінця року всі будівельні роботи будуть завершені, а в 2018 році, за наявності фінансів, буде завершено і всі інші роботи.  
 
Після ознайомлення з ходом будівельних робіт обговорено фінансові питання, зокрема, потребу в додаткових коштах для завершення реконструкції даного приміщення.
1