'Продан бреше, що Каспрук бреше. Каспрук не бреше!' Депутати зможуть взяти відповідальність на себе

"Продан бреше, що Каспрук бреше. Каспрук не бреше!" Депутати зможуть взяти відповідальність на себе

04.10.2017, 12:42

Сьогодні, 4 жовтня 2017 року, із значним запізненням таки розпочала роботу 40 сесія Чернівецької міської ради VІІ скликання. Засідання депутати розпочали з розгляду "Різного".

Міський голова заявив, що питання обрання секретаря таки намагатимуться розглянути у жовтні, на черговій сесії міськради. Для цього навіть зроблять перерву на один день, щоб цей проект витримав процедуру оприлюднення, а робочі групи встигли над цим питанням попрацювати і все обговорити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Петришин так і не зареєстрував проект рішення про своє секретарство, а обирати Продана у жовтні ще незаконно

"Продан бреше, що Каспрук бреше, що підписи на секретаря не подавалися. Каспрук не бреше! Депутат Бешлей 26 числа підписи не здавав. Лише 27 числа підписи були показані працівнику комп'ютерного відділу. І 28 числа у вашій присутності ці підписи були вручені. Але я особисто внесу це питання у порядок денний. Тоді визначайтеся, 21 підпис є, депутати взяли на себе відповідальність", - розповів мер. 

Раніше, нагадаємо, Чернівецький міський голова заявив:

- Я чітко розумію одне – йдуть маніпуляції, щоб розмити цей процес, відволікти увагу громадськості від претендента, для того, щоб зробити видимість демократії, - зазначив мер. - Насправді все вирішено давно. Більше того, за моїми даними, ці підписи – майже всі, були зібрані рік тому. Чому не подавалися – питання до депутатського корпусу. 

Джерело: https://pogliad.ua/, http://acc.cv.ua/

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продана на секретаря підтримав увесь склад фракції "Рідне місто", четверо депутатів "Самопомочі", шестеро з "Батьківщини" і Ярослав Петришин з "Народного контролю"

1